![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-08-2013
|
yumurta verimi
yumurta verimi artirmak icin ne yapmaliyiz ataks ebebyn¿ disi civciv nasil alabilriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
ataks ebebeveyn disi civcivi hibrit civcive gore daha iyi hibritte sadece anac iyi yumurtlar.onun yavrulari o verimde olmaz.ama bu bir sonraki nesilde bozulmuyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
ataks ebebyn¿ ataks ebebeveyn Atak-S ebeveyn mi demek istiyorsunuz? Sayenizde, internette araştırma yapıp Atak-S ebeveyn ne demekmiş onu öğrendim ![]() Lütfen yazarken dikkat edin. Kelimenin düzgün bir yazılışı vardır, başka biri forum içi aramada onu kullanır. Herkes kafasına göre yazarsa, ne sorular ne de cevaplar aramalarda bulunamaz. http://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/17402.htm konusuna girdikten sonra, Bu Konuda Ara yazan yere tıklayıp atak-s yazıp daha önceki yazışmalara bakabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
bildiginiz guvenilir bir yer var mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
agaclar.net
|
O kelimenin ne anlama geldiğini bile yeni öğrenmiş birine sorulacak soru mu bu? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
ozaman ataks lar hakkinda ne dusunuyorsunuz ve diger arkadaslara sesleniyorum bildiginiz iyi bir yer varmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2013
|
Ankara tavukçuluk enstütüsü üretim yeri gölbaşı ikizce satış tarım kampüsü... Tavukçuluk Araştırma İstasyonu Müdürlüğü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|