![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2013
|
adskml / mugo
Bugün itibariyle aldım, sitenizden teorik olarak bayağı bilgi edindim, ancak uygulama olmayınca olmuyor; dallarını nasıl keseceğim konusunda biraz yardıma ihtiyacım var ya da nerelerini tellemeliyim? (başlıkta da umarım yanlışlık yapmamışımdır) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
Başlığı değil ama konuyu yanlış yere açmışım silme butonuda bulamadım ![]() Düzenleyen Sakaki : 17-12-2013 saat 09:54 Neden: doğru konuma taşınmıştır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Sanırım ağacınızı tourkana'dan aldınız? Mugolar konusunda kendisi daha bilgilidir ve size yardımcı olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu.
|
Son birkaç haftadır ben mugo satmadım ama belki aracı birisinden almış olabilirsiniz. ![]() Öncelikle mugo çamda eski yıl iğnelerini almanız gerekmekte ,daha sonra tomurcuk azaltımı yapmalısınız. (Güçlü bölgelerde güçsüz 2 tomurcuk- güçsüz bölgelerde güçlü 2 tomurcuk kalmalı). Site içerisinde bulmanıza yardımcı olması açısından şu linklere bir bakın ; http://www.agaclar.net/forum/istanbu...lari/28715.htm http://www.agaclar.net/forum/bicim-v...kleri/7258.htm Düzenleyen tourkana : 17-12-2013 saat 19:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
konuyu doğru yere taşıdığınız için öncelikle teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
bu şekilde 23.12.2013 tarihinde düzenleme yapmaya çalıştım dediklerinizi uygulayama çalışarak ama uygun formu verebildiğimi sanmıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstanbu da en yakın zamanda bonsai atölye çalışması düzenleyeceğiz. Acele etmezseniz ve çalışmamıza katılma şansınız olursa orada bire bir çalışmayı izleyip sizin ağcınız üzerinde de beraber çalışma yapabiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
|
acele etme konusunda kesinlikle katılıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |