![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-01-2011
|
Akvaryum için kızıl ağaç kozalağı
Samsun'da Bu ağacı görmüş arkadaşlar varsa yerini söyleyebilirlerse sevinirim. http://t1311.hizliresim.com/1h/5/u7pdb.jpg http://k1311.hizliresim.com/1h/5/u7phq.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Sayın orcrist, Su kenarlarında rhatlıkla bulabilirsiniz, özellikle balçık alanlar, göl kenarlarında Karadenizde doğal olarak yetişir. Sanırım akvaristsiniz, kozalaklarından faydalanacaksınız, yanılıyor muyum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Yanıtınız için teşekkür ederim, Evet doğru düşünmüşsünüz, yaprak ve kozalakları akvaryumlarımda sık sık kullanmaktayım, bu ağacı çok aramama rağmen henüz bulabilmiş değilim. Aramaya devam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2010
|
bu kozalaklardan istemediginiz kadar bulabilirim evimij arkasinda belki binlerce kizil agac var akvaryumda ne ise yariyo bunlar merak ettim ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Çok şanslısınız o halde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2010
|
Akvaryum için kızıl ağaç kozalağı
ooo baya bi faydasi varmis adresinizi yollayin ben size yollarim yazliga gidince istediginiz kadar ya da sileye gelirseniz buyrun toplayin poset poset ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
|
Gerçekten çok sevinirim, gönderiyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2020
|
şilede tam yer belirtirmisiniz ben gelip toplarım kozalakları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
Bunu ilk defa duyuyorum. Acaba yapay göletlerde havuzlarda da işe yarar mı? Göletlere bolca kızılağaç yaprağı ve kozlağı döksek zararı olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|