![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Annie's Annuals Serası (San Francisco bölgesi)
Bir süredir internette arattığım bazı bitkiler Annie's Annuals sitesinde karşıma çıkıyordu. Hatta başka çiçekçilerden aldığım bitkilerde de bu çiçekçinin etiketini görüyordum. Sadece satıcı değil, diğer seralara dağıtım yapan üretici de bir sera olduğu için evime neredeyse 90km mesafede olmasına rağmen gitmeye karar verdim. Sonuç itibariyle bir daha gitmeye değecek çok bir yanı olmasa da ilginç bir geziydi. ![]() Pek çok çiçekçi bitkileri birer tane de olsa çiçeği açtığında satar, bu serada ise bitkileri 3-4cm boyunda minik minik satıyorlar. "Alın, bahçenizde gelişsin" diyorlar. Bitkinin büyüdüğünde neye benzeyeceğini göstermek için de her sıranın başına geniş bir saksıda yetişkin halini koymuşlar. Her bitkinin de fotoğraflı ve isteklerini, ulaşacağı boyutları, vs anlatan etiketleri var. Bitkiler ufak ufak olduğu için ilk başta çok çekici bir çiçekci gibi görünmese de çok çok fazla tür seçeneği var. Örneğin çan çiçeğinin 15 kadar türü vardı. Buyrun gezelim: ![]() Hemen girişteki çok yıllıklarla yapılan düzenlemeler: ![]() ![]() Genel görünüm: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|