![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Tohumların arşivlenmesi, saklanması
Herkes kargolarını birer ikişer alırken internette rastladığım bir sayfayı paylaşmak istedim. Konu: tohumların arşivlenmesi, saklanması… Sayfa şudur: Homestead Revival: Organizing Seeds and Planting Records Özet olarak, 2 tane dosya indiriyorsunuz. Biri benim bu mesaja eklediğim biri de şu linkteki: http://www.erinvaledesign.com/DIY/MiniTabbedFolder.pdf Henüz ben de yapmadım ama zannımca ikisini de A4 kağıda fit baskı alırsanız problem çıkmayacaktır. Tohum bilgilerinin yazılacağı dosya fotokopi kağıdına, diğeri renkli fon kartonuna… Sayfadan resimlerle aktarayım: Tohum bilgilerinin yazılacağı kağıt: Klasörler: Klasörler farklı renklerde olup mevsimleri ifade edebilir. Bahar ekilecekler bir renk, yazın ekilecekler başka bir renk… Klasörü kestikten sonra kenarlarını bantlıyorsunuz: Klasörün kulağına sebzenin veya çiçeğin ailesini yazabilirsiniz (burada çıkartma olarak basılmış): En son tohumlar da klasöre giriyor: Ve hepsi bir kutuda toplanıyor: Tohumlarınızla daha haşır neşir olmak için ideal ![]() Düzenleyen pomodoro : 10-01-2013 saat 21:25 Neden: dosya eklemeyi unutmuşum |
![]() |
![]() ![]() |
|
|