![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-09-2011
|
Psk-İşyeri Terası
Merhabalar, bu fotoğraflarda benim işyerimin terasından. Tamamen agaclar.net/forum bilgileri doğrultusunda yapılmıştır ![]() 3 adet özel ukrayna domatesi tohumumu mevsimi geçmişolsa da denemek için ekiyorum. ![]() 3-4 güne kara göründü ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük saksılarıma da maydanoz ve soğan tohumlarımı ektim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Maydanozlarım ve soğanlarım büyüyene kadar saksılarda deli gibi çıkan semizotlarıyla mücadele verdim. ![]() Çok sık oldular kıyamadım seyrekleştirmeye... Maydanozlarım ve yeşil soğanlarım ![]() ![]() ![]() Maydanozlarımı hasat ettikçe daha delice fışkırıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Bu arada kırmızı fındık turp tohumlarını viyollere ektim, şaşırtarak kalan saksılarıma ektim, büyüdüler yeşerdiler. ![]() ![]() Ayrıca domateslerimi de üç ayrı saksıya şaşırtmıştım kocaman da oldular maşallah ![]() üçü de aynı zamanda ekilmesine rağmen büyük saksı olan diğerlerinden daha iri oldu. ![]() koltuk alma işlemini bile yaptım ![]() Şimdi çiçek açıyolar tomurcuklar var tepelerinde, en kısa olan sapsarı bir çiçek açtı bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Bir duvarım boştu, yeşillik olsun diye fasulye ekeyim dedim ama birz bodur kaldılar ![]() ![]() ![]() Bunlarda marul olacak ***. yeni tohumlar ![]() ![]() hee bir de gübre için çabalıyorum yaklaşık 35-40 gündür kendi çapımda ![]() Bu da soğuk kompostum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Ve maydanozlardan sonraki ilk hasatım, tohumdan itibaren yanlış hatrlamıyorsam yaklaşık 1 ay sonra mahsülümü aldım... Fındık Turplarımı hasat ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
sizleri tebrık ederım hele iş yerınızde bunu yapmanız çok guzel bende iş yerınde enzım yapıyorum mutfak artıklarını degerlendırıyorum başarılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|