![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
aaylin / bahçe
evi satin alali 3 seneyi gecti fakat ben paylasim icin ancak zaman bulabildim. Biraz da ektiklerim, diktiklerim otursunlar diye bekledim. En nihayetinde de Istanbul'a hala bahar gelememesine ragmen acmayi becerebilen gullerim ve ciceklerimle sizlere merhaba demek istedim. Fotograf cekmekteki acemiligim yine kendini gostermis butun resimlerde ![]() ![]() (Laf aramizda yeni fikirlere de acigim bu arada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
güzel sözler söylemeyi beceremediğimden güzel bahçeleri ziyaret ediyorum. Hayırlı olsun eviniz ve bahçesindeki güzellikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Bahçeniz çok güzel, keyifle gezindim.Emeğinize sağlık, hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hayırlı olsun sayfanız sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
bahçeniz çok güzel görünüyor..çiçekleriniz daha da güzelleştirmiş rengarek acarak..benım bahcem yok ama balkonda bu yıl başladım çiçek yetıstırmeye..çok zevklı ve eglencelı..şimdilik gül sardunya ıpek çiçegi acem halısı benjamın ve menekşem var inşallah seneye cogaltmayı düşünuyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Çok güzel, bakımlı bir bahçe... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sahifeniz ve bahçeniz hayırlı olsun,yürüme yolunuz çok güzel görünüyor,merdiven basamağındaki limon u bir duvar dibine dikerseniz küçükten yerine alışır,zamanla çok iyi netice alırsınız.Benim limon ağacımı annem hediye ettiğinde o ebad da idi.Şimdi gölgesinde oturuyor,yaz kış limon topluyoruz.Doğu ve güneye bakan bir yere almanızı öneririm.Güllerinizde sabah sabah içimi açtı. ellerinize sağlık.Selamlar efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahce sayfaniz hayirli olsun bahceniz cok güzel ve düzenli görünüyor. Hersey yerli yerine oturmus gibi ama siz resim paylastikca degisik fikirler de gelecektir hic kayginiz olmasin. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor emeğinize sağlık. Güle güle oturun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın aaylin; Sağlıklı günlerle bahçenizdeki bitkilerinizle mutlu olmanız dileğimle, bahçeniz hayırlı olsun. Atlas sedir fotoğraflarınızda uzak kalmış ama bayağı heybetli duruyor. Formunu da iyi korumuş, veya iyi bakılmış demeli. Dalları yere sarkmış, kışın kar da tutarsa seyrine doyum olmaz. Yakından da görmek isteriz. Çiminiz yeni tesis mi? Düzenleyen ligustrum : 05-06-2011 saat 08:59 Neden: kelime ilavesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|