![]() |
|
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Paylaşim için sağol. bende bundan aynısı var. Resimlerinizi çok güzel. Bilginiz varsa bu hangi tür oğrenebilirmiyim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kabuscuk, sayfanız hayırlı olsun. Bitkiniz ve fotoğraflarınız çok güzeller, çok hoş düzenlemelerle bitkilerinizi bizlere tanıtmışsınız. Agaclar.net'i okudukça soluğu çiçekçide almak kaçınılmaz sonumuz ![]() 5 numaralı mesajınızdaki bitki Aloe variegata. Çok güzel çizgileri var bu türün. Benim de çok sevdiklerim arasında. Tüm kaktüs ve sukulentlerinizin bol bol çiçeklerini görmenizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-06-2011
|
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş düzenlemeleriniz. Darısı benim kaktüslerin başına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
|
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim... Ayrıca sariefe, o kaktüsün ismini ben de bilmiyorum ama yakın plan fotoğrafını çekip yarın hemen ekleyeceğim... tuhaf bir bitki, onlarca kaktüsün arasında gördüm hemen aldım başkası benden önce davranmasın diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sanırım adı, Euphorbia obesa forma cristata. Alt türü doğrumu çokta emin değilim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Yeni sayfanızla hoşgeldiniz, Sayın Kabuscuk. Bitkileriniz ve düzenlemeleriniz hoş. Zaten bir grafikerin düzenlemesinin de hoş olması beklenir. ![]() Son koyduğunuz fotoğraf ise, görebildiğim kadarıyla Mammillaria Elongata "Cristata." |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ediyorum PlentyPlant. Henüz acemiyim üzenleme konusunda ama işte, kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ben de bir iltifatta bulunayım; "bu kadar bilgi sahibi insanla birarada olmak ne güzel"... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın kabuscuk, bitkiniz çok güzel çiçek açmış sarı sarı, darısı diğerlerinin başına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|