![]() |
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
çok güzel olmuş ellerine sağlık bonsainin yapım aşamalrından bahsedersen daha faydalı olur nekadar zaman aldı tohumdan **** fideden mi yetiştirdin birde boyutları tam belli olmuyor nekadar büyüklükte? eğer daha eski fotoğrafları varsa yüklersen sevinirim teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
aslşında tüm evreleri galeriler kısmında var.Çok eski ve ilk çalışmalrımdan biri. lk bonsailerimden biridir.13 yaşında olup 3 aylık taflan fidesinden yapmaya başladığım bu güne kadar 2 farklı form değiştirdim.İlk formu tamam standart hokidaci formuydu daha sonra şu anda gördüğünüz forma kavuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2005
|
Elinize sağlık.Paylaşım için teşekkürler. Dizayn oldukça güzel olmuş.Ön yüz sanırım 1 nolu foto. Ben birde fotoğraf çekme tekniğinizi çok beğendim.Stüdyoda çekmişsiniz sanırım.Çok başarılı elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Reklam fotoğrafçı'sıyım tabi bu avantajım oluyor.Ayrıca Türkiyedeki en eski bonsai web sitesinin yapımcısıyım ve ilk türkçe bonsai kitabını basım aşamasına getirmiş lakin bir türlü gerekli görselleri çekmeye fırsat bulamamış biriyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bonsaisan aslında ben sizi çok iyi tanıyorum.Sizinde beni tanıdığınıza eminim.Sizinle ilk mart 2005 de mailleşmelerimiz olmuştu.İstanbul CNR fuar alanında bonocibo standında sahibine benzeyen köpek ve en fotojenik konulu yarışmanın fotoğraflarını çekiyordunuz o sıralarda(hatırlatma amaçlı yazdım). Bonsaiyle uğraşan insanların iletişim halinde olmaları gerektiğinden, paylaşım içinde olmanın gerekliliğinden bahsetmiştim.Forumlara davet etmiştim sizde katkılarda bulunmuştunuz. Diyeceğim şu ki o zamanlar bir hayalim vardı oda bonsaiyle uğraşan insanların ortak bir noktada iletişim halinde olmaları.Birçok site ve forum açıldı ama şu an malina sayesinde Türkiyenin bonsai konusunda en aktif forum sayfası oluştu.Gittikçede mükemmelleşiyor.Çok güzel konular konuşuluyor.Çok deneyimli insanlar tecrübelerini aktarıyor. Sizde tecrübeli birisiniz ve aramızda olmanızdan mutluyum.Paylaşımlarınızın devam etmesini çok isteriz. Kitabınızında bir an önce çıkması dört gözle bekliyoruz,bu güzel bir haber. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sima olarak hatırlayamamanız gayet doğal çünkü hiç karşılaşma fırsatımız olmadı sadece mailleşmiştik.İstanbulda fuarda olduğunuzuda mailinizden biliyorum.Sadece zamanı hatırlatmak amaçlı belirttim. ![]() Sık sık görüşebilmek dileğiyle,****** vaktiniz elverdiğince. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
bu resim deki gibi bi bonsai yaklaşık ne kadara alınır abi??? veye resimdeki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|