![]() |
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Geziciyak böyle bir gezi yapmış aslında ama geç kalmışız. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
Yeterli sayıda kişi katılırsa, bu geziyi tekrar yaptırabiliriz. Ya da volkan yalazay belki bize rehberlik edebilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Av.Guguk
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: istanbul,akıl hastanesi gibi bi yerde arka cam ağaçlara bakıyor..
|
merhaba,yapacağınız gezi nereye ve kiminle olursa olsun,finallerim elverirse katılmayı çok istiyorum.siteyi henüz tam olarak keşfedemediğim için kayboluyorum.bir şekilde bana haber verirseniz çok sevinirim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
Ağaç Dostu
|
Eğer biz kendimiz gezelim diyorsak; İstanbul'u, Avrupa ve Anadolu yakası olarak bir kaç bölümde gezisek iyi olacak gibi. Galeriden yola çıkarak; Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Düzenleyen aybala : 16-06-2006 saat 16:04 |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Konya'ya doğru...(Taslak Gezi)
Hüseyin Bey'in galeride yaptığı önerisini burada konuşabiliriz... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
İstikamet: Konya Güzergah: Yol: 668km (İstanbul-Konya) Tarih: __ / __ / 2006 Katılanlar: erguvan muhibbi aybala oktars bay mineral ... anlaşılacağı üzere konuyu yukarılarda tutmaya çalışıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar biraz önce bir fiyat aldım 2006 model Wolksvagen Volt minübüs 18 kişilik yakıt geçişler şöför masrafları kendilerine ait 1400 YTL fiyat veriyorlar. Zaman olarak Ramazan ayına giriyoruz uygun görürseniz 6 veya 13 ekim de gitmek lazım diye düşünüyorum. Daha sonraki hafta bayram öncesine geliyor. Ben gelemem şahsen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
|
Bursa Uludag Yürüyüş haberi - 15 Ekim Pazar
Bursada ikamet edenler için yürüyüş alternatifi Sarialan'dan Maksem'e Sonbahar Yuruyusu Tarih : 15 Ekim Pazar Saat : 09:00 Toplanma Yeri : Teleferik istasyonu Fiyat : 10 YTL (Yemek+Yol)
DOGADER Dogayi ve Cevreyi Koruma Dernegi Tel: (0224) 222 96 01 Sehrekustu Mah. Cemal Nadir Cad. Koyuncuoglu Apt. No:5 Kat:2 BURSA (Princhan arka kapisi karsisinda) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
|
Çakraz' a gelmeye ne dersiniz?
Merhaba Dostlar, Karadeniz kıyısında Bartın' a 20 km uzaklıkta, Amasra ilçesine bağlı küçük ve şirin bir köy. Yeryüzündeki küçük cennet.Deniz, kum orman...Çok güzel doğa yürüyüşü alanları. Evet...Çakraz' a gelmeye ne dersiniz? Ben burada görev yapmakta olan bir öğretmenim. Çakraz'ı tanıtan bir web sitesi hazırladım. Burada Çakraz ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz. Zaten siteye girip,rsimlere baktığınızda, size Çakraz' la ilgili anlattıklarımın bir abartı olmadığını anlayacaksınız. eğer gezi planlarınıza alırsanız sizlere her konuda seve seve yardımcı olurum Mail adresim aşağıda yer almaktadır. Tüm doğa dostlarıyla görüşmek isterim. Çakrazla ilgili herhangi bir konuda bana yazabilirsiniz Hazırlamış olduğum WEB sitesi' nin adresi de aşağıda. Tıklayın ve Çakraz'ı görün. Haa unutmadan söyleyeyim: Siteye giren arkadaşlar, lütfen ziyaretçi sayfasına, olumlu veya olumsuz her türlü görüş, düşünce ve eleştirilerini yazarsa bana yol göstermiş ve eksikliklerimi gidemekte yardımcı olmuş olurlar. SİTE ADRESİ: www.yesilcakraz.com E-mail: salihtiryaki55@hotmail.com Herkese selamlar ve gönül dolusu sevgiler. Salih Öğretmen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|