![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaklaşan Ramazan dolayısıyla; ramazan pidesinin özgün tadı ve kokusunun da mahlepten geldiğini belirtmeliyim. Paskalya çöreği için sakız, pide için de mahlep, ağzının tadını bilenler ve hamur işinin hakkını verenler için olmazsa olmazlardandır. gece acıkmış olanlar ya da kendi gibi iflah olmaz hamur işleri meraklılarından özür dileyerek yazan forum kişisi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2010
Şehir: İzmir-Turgutlu
Mesajlar: 515
|
Bizim buralarda olsa bu mahlepleri hemen kiraza çevirirler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|