![]() |
1 yıldır burdaki konulara, çalışmalara bakıyorum hocam çok iyi emek vermişsiniz ve eseriniz harika olmuş .Şuan siparişlerim geldi 3 adet fidem var 1.5 ,2 yıllıklar kırmızı akçaağaç , japon sediri, karaağaç .İlkbahara kadar dokunmamayı düşünüyorum umarım sizin ki gibi bir eser çıkartabilirim :)
|
1 Eklenti(ler)
aralık 2017...
|
Cemaleddin abim. Bu çalışmana saygı duyuyorum. Ellerine sağlık. Efsanevi çalışma.
|
Teşekkür ederim Nailcim...
|
1 Eklenti(ler)
Çift Gövde Ulmus- KARAAĞAÇ ... Tomurcuklarını kabartarak bahara erken merhaba dedi... Saksı : ENVOR
|
1 Eklenti(ler)
Çift Göve Yerli Karaağaçta dal sadeleştirilmesi yapılıp, ağaç anatomisi görünür hale getirildi...
|
"Ben artık oldum" demiş bu çalışmanız Cemalettin Bey. Muhteşem olmuş. Ellerinize sağlık.
|
Muhteşem bir çalışma oldu, elinize sağlık.
|
ÇOk teşekkür ederim sayın renklikart ve sayın Nikon...
|
Sayın Cemalettin bir videoyu hakediyoruz bence. Böyle güzel bir ağacı detaylı görmek isterim. Öyle 1 fotoyla kurtaramazsiniz.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Tebrikler başarılı bir çalişma yapmiş oldunuz.
Siz Cemalettin bey bu bonsaiyinizi uluslararasıyarişmalara niye göndermiyorsunuz? Kendinizi denemiş olursunuz. Bence siz bir düşünün . Daha güzel çalışmalar bekleriz. Selamlar |
Sayın Zorr , çok teşekkür ederim . Önce ülkemizde böyle kapsamlı bir yarışma veya sergi de olmasını çok isterim...
|
Gerçekten harika bir çalışma, sanat olmuş tebrik ederim.
|
Çok teşekkür ederim ebonsa ...
|
Sayın Reguler, sizin iletinizi nasıl olduysa atlamışım. Çok özür dilerim. Bunu en kısa sürede yapıcam ..
|
Cemaleddin Bey,
Bu konuyu açtığınızda yüklediğiniz ilk fotoğraf ile ağacın son fotoğrafını yan yana koyup arkadaşlara gösterdim, inanmıyorlar. Harika bir ağaç çıkmış ortaya. Tebrik ederim. İyi günler dilerim |
Çok teşekkür ederim Acerkan. 2010-2018... sekiz yılda birbirimize çok şey öğrettik bu ağaçla...
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahar- Kış 2018 ...
|
4 Eklenti(ler)
2020 dört mevsim ...
|
1 Eklenti(ler)
Sağ alttan dördüncü dalın dibinden çıkan dal ile hemen üstündeki beşinci dal, sol tarafına göre dengesizlik yarattığı için budandı...
|
1 Eklenti(ler)
mart 2021 ...
|
Mükemmel bir çalışma emeğinize ve sabrınıza sağlık Cemaleddin bey...
|
Sergilenebilir çalışmalarda başlık görmek sevindirdi
|
2 Eklenti(ler)
2. Uluslararası bonsai sempozyumu- ulusal bonsai sanat sergisi - 29-30 ekim 2022 yalova
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025