|  | 
| 
 Koyunları saymaktan iyi, hiç olmazsa zaman boşa gitmemiş. Kolay gelsin... Alıntı: 
 | 
| 
 3 Eklenti(ler) İki gövde Karaağaçta serbest gelişim, yapraksızlaştırma ve budama... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Ve İkinci Bahar... | 
| 
 3 Eklenti(ler) karaağaç çalışma özeti... | 
| 
 yaprakları çok güzel minik minik. | 
| 
 1 Eklenti(ler) Yerli Karaağaç... Ulmus... | 
| 
 2 Eklenti(ler) İkiz Gövde Yerli Karaağaç dal uçlarından budandı... | 
| 
 2 Eklenti(ler) Karaağacın yandan ve önden  görünüşü... | 
| 
 2 Eklenti(ler) Gelişim ve budama.... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Karaağaç'ın uzun gövdesi biraz sola çekilse daha iyi olacakmış gibi... | 
| 
 2 Eklenti(ler) Nebari gelişimi de olgunlaşmış gibi duruyor... | 
| 
 Tek kelimeyle "Harika". Çok güzel bir ağaç.Ellerinize sağlık Cemalettin bey. | 
| 
 Teşekkür ederim sayın David72... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Ufak budamalar ve ince dalların tellenmesiyle ağaç daha görünür hale geldi sanırım... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Dallarını yaprakla doldurdu... | 
| 
 Cemaleddin Bey Çalışmanız çok güzel gelişim göstermiş.  Emeğinize sağlık,Teşekkürler. | 
| 
 Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim Küçük Ağaç... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu ağaç da saksıÿı hak etti artık... | 
| 
 Çok emek verilmiş, sevgi ve sabır dolu mükemmel bir ağaç. Tebrik ederim. | 
| 
 Çok teşekkür ederim sayın Milamber... | 
| 
 1 yıldır burdaki konulara, çalışmalara bakıyorum hocam çok iyi emek vermişsiniz ve eseriniz harika olmuş .Şuan siparişlerim geldi 3 adet fidem var 1.5 ,2 yıllıklar  kırmızı akçaağaç , japon sediri, karaağaç  .İlkbahara kadar dokunmamayı düşünüyorum umarım sizin ki gibi bir eser çıkartabilirim :) | 
| 
 1 Eklenti(ler) aralık 2017... | 
| 
 Cemaleddin abim. Bu çalışmana saygı duyuyorum. Ellerine sağlık. Efsanevi çalışma. | 
| 
 Teşekkür ederim Nailcim... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Çift Gövde Ulmus- KARAAĞAÇ  ... Tomurcuklarını kabartarak bahara erken merhaba dedi...  Saksı : ENVOR | 
| 
 1 Eklenti(ler) Çift Göve Yerli Karaağaçta dal sadeleştirilmesi yapılıp, ağaç anatomisi görünür hale getirildi... | 
| 
 "Ben artık oldum" demiş bu çalışmanız Cemalettin Bey. Muhteşem olmuş. Ellerinize sağlık. | 
| 
 Muhteşem bir çalışma oldu, elinize sağlık. | 
| 
 ÇOk teşekkür ederim sayın renklikart ve sayın Nikon... | 
| 
 Sayın Cemalettin bir videoyu hakediyoruz bence. Böyle güzel bir ağacı detaylı görmek  isterim. Öyle 1 fotoyla kurtaramazsiniz. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Tebrikler başarılı bir çalişma yapmiş oldunuz. Siz Cemalettin bey bu bonsaiyinizi uluslararasıyarişmalara niye göndermiyorsunuz? Kendinizi denemiş olursunuz. Bence siz bir düşünün . Daha güzel çalışmalar bekleriz. Selamlar | 
| 
 Sayın Zorr , çok teşekkür ederim . Önce ülkemizde böyle kapsamlı bir yarışma veya sergi de olmasını çok isterim... | 
| 
 Gerçekten harika bir çalışma, sanat olmuş tebrik ederim. | 
| 
 Çok teşekkür ederim ebonsa ... | 
| 
 Sayın Reguler, sizin iletinizi nasıl olduysa atlamışım. Çok özür dilerim. Bunu en kısa sürede yapıcam .. | 
| 
 Cemaleddin Bey, Bu konuyu açtığınızda yüklediğiniz ilk fotoğraf ile ağacın son fotoğrafını yan yana koyup arkadaşlara gösterdim, inanmıyorlar. Harika bir ağaç çıkmış ortaya. Tebrik ederim. İyi günler dilerim | 
| 
 Çok teşekkür ederim Acerkan. 2010-2018... sekiz yılda birbirimize çok şey öğrettik bu ağaçla... | 
| 
 2 Eklenti(ler) Sonbahar- Kış 2018 ... | 
| 
 4 Eklenti(ler) 2020 dört mevsim ... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Sağ alttan dördüncü dalın dibinden çıkan dal ile hemen üstündeki beşinci dal, sol tarafına göre dengesizlik yarattığı için budandı... | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025