![]() |
Akçakesme
2 Eklenti(ler)
Harun Bey bir başka akçakesme çalışmasını ben oradayken saksıya aldı, biraz telleme işi var. Soldaki kısım da biraz daha gelişince daha da güzel olacak.
Saksılarken açısı biraz değişti ama Harun Bey tekrar gözden geçirecektir. |
Elinize sağlık güven bey. Güzel fotoğraflar çıkmış. Kaya çalışmasının epeyce bir işi var. Ama sanırım bu yaz gelişmesi ve detaylı budama tellemeler ile idtediğim görüntüyü yakalayabilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Harun Bey,
Kaya çalışmasının eklediğiniz soldaki son ağaçla epeyce değiştiğini ve üzerinde çalıştığınızı biliyorum. O an vakit yokluğundan son hali için ne düşündüğünüzü soramadım. Çalışmanızın son hali için kafanızda bir şekil vardır ama yine de Photoshopla hızlı bir silip ekleme ile birşeyler karaladım. -Soldaki dallardan 1 havai köklendirme daha yapıp sağ en alta almak -Orta tepedeki uzun boylu vatandaşı çok beğenmeme rağmen üzülerek biraz kırpmak Benimkisi sadece bir zihin jimnastiği son karar sizin. İyi çalışmalar dilerim.. Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar. Oğlumun 3 yıl önce Romanya dan siparişle Fransa ya getirtip oradan da bana gönderdiği tek parça demir levhadan özel yapım bonsai panosu 3 yıl gecikme ile emanetçiden elime bu akşam geçti. Sizler ile paylaşmak istedim.
|
Elinize sağlık.
|
Çalışmalarınız çok güzel olmuş elinize sağlık...
|
Bu güzel eserleri yakından görmek şerefine ermiş oldum. Ellerine sağlık.
|
Gerçekten insan gözlerini alamıyor. Harika çalışmalar.
|
Çok güzel çalışmalar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025