![]() |
Ne demek hocam?
Kapımız herzaman ve herkese açıktır.. Bir daha ki gelişinizde mutlaka beklerim... Telefon numaramı özelden gönderiyorum... |
üretim...
1 Eklenti(ler)
biberlerimiz kızartmaya hazır...
|
Sayın Ilker Mechmet, sebzeler çok güzel görünüyor. Bol hasatlar.
Seranızı kendiniz mi yaptınız, malzemeler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Camlar polikarbon mu? |
Dehner den almis olabilir :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
2012 yılında ki ilk seramı kendim kurmuştum ve yaklaşık 400 € ya mâl olmuştu... yeni serayı internetten satın aldım... 250€ cıvarı ve iskelet tamamen aluminyum, örtü polikarbon... iyi olan tarafı çift cam aisteminde yapılmış olması, böylece gece gündüz sıcak farkı minimuma indirilmiş oluyor...
|
foto
1 Eklenti(ler)
Gilbert'e suç üstü...
|
Gilbert ne sucla yakalndi babasi
Daha ne suç işlesin hocam? Tembel tembel seranın içinde yatıyor. Bu sırada dışarıda kuşlar da benim ektiğim taze marulları yiyorlar...
|
Alıntı:
British shorthair cinsi sakin huylu ve az hareket eden bir cins, genelde kapali evlerde besleniyor, size bir tekir kedi lazim, mumkunse erkek olmali. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
foto...
1 Eklenti(ler)
Kahvaltılık malzememiz hazır...
|
Ayip yav :)
Hocam! Asıl patlamayı semiz otlarını yemek yapıp fotoğrafladıktan sonra yapacağım zannediyorum... :)
|
Kurban bayramindan onceki haftasonu kahveye gelebilirim
250 euro çok uygun geldi bana. Hala aynı fiyattan satışları devam ediyor mu İlker Mehmet Bey ?
|
Hocam, muhakkak beklerim kahveye... bizim memleketin kahvesinden hazırlarım hem de... Gümülcine'nin kahvesi meşhurdur...
|
Sayın Azorka! Internette araştırdığımda aynı büyüklükteki seralar yaklaşık 250€ civarı... Daha fazla değil. Tabi montaj size ait.
|
foto
1 Eklenti(ler)
domates, biber, patlıcan, özellikle de hıyarlar paylaşılamıyor...
|
turşular kurulmaya başladı
1 Eklenti(ler)
Normal biber sirkelisi ve de trakya usulü yağlı biber turşusu kuruldu... Malzeme de kendimize ait olunca...
|
Ikram edersiniz artik gelince
pırasa
1 Eklenti(ler)
memleketten gelirken pırasa fidelerimi de getirdim ve ektim, gelişmeye başladılar...
|
serada biberlerin son durumu..
1 Eklenti(ler)
bu yıl biberler bu iklime rağmen gerçekten muhteşem...
|
Masallah
son durum nedir :)
|
Yeni resimler bekliyoruz ;)
|
2 Eklenti(ler)
Alüminyum seramız maalesef ocak ayında fırtınaya yenik düştü. Bir haftadan beri akşamları iki saatlik çalışmayla yaklaşık 12 m2'lik yeni seramızı kurduk. Bu sefer tahta/kereste ve PVC kullandık. Hafta sonu da ekime başlıyoruz hayırlısı ile...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
Ekim işini de hallettik...
|
3 Eklenti(ler)
Üretimde son durum...
|
2 Eklenti(ler)
Fotoğraflarla devam...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025