![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Balkonumu sera yaptım
merhaba dostlar....... tabiyat ve hayvan aşkım bana apartmanda yaşadığım halde bu sevgimi eksiltmedi bilakis körükledi.apartmanda 3,katta oturuyorum en büyük balkonumu seraya çevirdim.resimler sanıyorum daha iyi anlatır.sevgiler saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Bahtiyar 02, bitkiler harika görünüyor benimde bu kış tek isteğim 2,5x1.5 mt 2 lik balkonumu camekanlatıp çiçeklerim ve sebzelerimi koymak. çünkü hem salonumuz küçük hemde kuzey batı ya bakıyor.bakalım 10 günlük tatilden dönünce bu işle eşim bizzat ilgilenecek.Çiçeklerinizle sağlıklı mutlu günler diliyorum.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
|
Çok teşekkür ederim dostlar.şükran ünal dostum aynı kafadayız.umarım dileğiniz gerçekleşir.çiçeklerimden sadece boro renkli yapon çiçeğinden müzdaribim siteye resimleri çekip yardım isteyeceğim.sevgiler saygılar |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-09-2007
|
Alıntı:
Japongülleri açık alan istiyor.Benim japon güllerimdebalkonda ama balkonum açık kapalı değil.Japon güllerinhavadar yer istediği için bozulmuş olabilir Düzenleyen ajuga 27 : 18-09-2007 saat 18:18 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
balkonunuz çok güzel olmuş.çiçeklerde harika.ben daha çok kaktüs seviyorum ve kaktüslerinize bayıldım.gerçi ben çiçek yetiştirmeye yeni başladım.bu site sayesinde benimde bir çiçek bahçem olacak inşallah. |
|
|
|
![]() |
|
|