![]() |
Alıntı:
|
biberim de fotoğraftaki hastalık oluştu nedeni nedir yardımcı olur musunuz
2 Eklenti(ler)
biberlerim de fotoğraflardaki hastalık oluştu, :( Çiçeklerde de dökülmeler başladı. hastalığın adı ve çözümü nedir yardımcı olur musunuz.
|
Lütfen yardım. Cin Biberim hastalık kaptı
2 Eklenti(ler)
Merhabalar. Çok severek baktığım cin biberimin yapraklarında küçük küçük yeşil bitler var gibi.
Belki başka bir şey de olabilir tam anlamadım. Çözüm için ne yapabilirim ? Doğal bir ilaç var mıdır ? Kimyasal kullanmak istemiyorum.. Doğal ilaç yoksa da mecbur kimyasal kullanacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. |
Benim gördüğüm kadarıyla bitki biti var sadece onkarsa bur miktar sabunlu su püskürtsenuz üzerlerine kurtulursunuz. Ama resimde net olmayan birane daha var eyer koşnilse hemen imha edin (7 kat naylona sarıp saksısı toprağıyla ) internetten koşnili aratın ona benzer bitkinin üzerinde olup olmadıvğını kontrol edin bence..
Kolay gelsin.. |
|
biber fidelerimde karşılaştığım hastalık nedir lütfen yardımcı olun
4 Eklenti(ler)
biber fidelerimde özelikle alt yapraklarda gri toz gibi bir renk var ve bazı yapraklar kuruyor hastalık ve çözümü nedir ? külleme hastalığına benziyor ama o değil gibi.l
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 730418
İşaretlediğim lekeler fazla nem ve sıcaklığa dayalı olarak "Biber Bakteriyel Leke Hastalığı" nın başlangıcını işaret ediyor gibi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025