![]() |
Evet, bugun kontrol ettim. Tanelerde sismeye baslamis, ipe almam iyi geldi ama cok nazli, elde onlari sararken bazilarinda kirilmalar oldu, cok uzucu...
Alıntı:
|
Bezelyeyi viyolde ekip şaşırtma yapmakta bir sorun olur mu? Bazı bitkiler tutmuyormuş bu yöntemle.
|
Benim tohum direkt çürüyor nedeni ne olabilir
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1535286-post2.htm Şaşırtmayı sevmiyor diye böyle bir uygulama yapılıyor. Sonrasında U şekilli kabın bir tarafını açıp, hazırlanmış olan çukura spatula ile kaydırarak dikim yaptım. bir sıkıntı olmadı. Ama en güzeli bu mevsimde doğrudan yerine ekmek. |
Merhaba ben 2-3 hafta önce viyolde cimlendirdigim bezelyelerimi bahçeye transfer ettim. Geçenlerde sularken bir baktim bezelye yapraklarının içerisinde minik kurtlar yuva yapmis. Ben bunları tuta olarak yorumladım. Bahçede daha bir çok şey var domates biber fasulye barbunya gibi. Ama sadece bezelyelerde böyle bir şey var. Ne yapmak lazım? Doğal yollar ile kimyasal ilaç kullanmadan nasıl kurtulabiliriz bu kurtlardan? Ya da evde yapabileceğim bir karışımla yok edilebilir mi bu kurtlar?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025