![]() |
Alıntı:
|
Tunceliden bir arkadaşım alıp gönderdi.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kasım başında Tunceli sarmısaklarını diktim. İri olanların bir kısmı hemen sürdü ama gelişimleri çok yavaş oldu. Daha yeni yeni sürenlerde var. Umarım kışın ölmezler. Gövdeden ayırıp diktiğim yavru sarımsaklar henüz sürmedi. Geçen yıl ilkbaharda diktiğim yavru sarmısaklar çimlenmeyip çürümüştü.
|
1 Eklenti(ler)
Ortada olanlar Tunceli sarmısağı. Öndekiler normal sarmısak. Fare köstebeğinden korumak için kasa içine dikmek zorunda kaldım.
|
Bilgiler guncel mi acaba? Elinde tohum olanlar ve uretebildigini soyleyenler, deneyenler basarili oldular mi acaba? Oldular ise tohum paylasiminda bulunacaklar mi? Bir suredir arastiriyordum ben de, forumu kesfedince burda gormek guzel. Paylasiliyorsa daha da guzel tabi. Ozetle tohum verebilecek- satacak arkadaslar ben de isterim 😊
|
Arkadaşımın yolladığı bir kaç tane kökten dikimleri yaptım. Sağlıkları yerinde. Bakalım çoğaltmayı başarabilecekmiyiz.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl Afyon, Isparta ve Çorum da ilk tohumları elde ettik. Daha çok ikinci yılında tohum veriyor. Paylaşacak kadar tohum henüz yok o yüzden lütfen talep etmeyin.
|
sarmaşık diye okudum başlığı :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025