agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-05-2014, 13:37   #1
Yeni Üye
 
Shepsit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2010
Şehir: KKTC
Mesajlar: 10
saksida kuru sogan

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.
3 hafta once kuru sogan aldim bir cicekciden. Yalniz eken kisiler calisanlardi ve pek bilgi vermediler.

Bu soganlar ne zaman olur? Yesillikleri buyudu onlari kesip yemekte salatada kullanabilirmiyim? Bir de eger taze sogan olarak kullanmak istersem kokleri yabi kuru sogan kismini hep saksida birakabilir miyim?

Fotografi ekleyemedim

Shepsit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025