agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni213Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-05-2007, 22:21   #11
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ferda Ülkümen Mesajı Göster
Benim baklayla sorunum da kokusuyla değil,tüyleriyle. Adını duyunca bile huylanıyorum.Şeftaliyi de çok severim ama tutamam,ancak biri soyarsa yiyebilirim.
Şeftali konusunda aynen ben de Hayatta ovarak yıkayamam. Kabuğuyla hayatta yiyemem. Hatta bahsederken bile kötü oluyorum. Ama birisi soyarsa çok severim Baklayı eskiden ben de hiç yiyemezdim. Fakat düdüklü tencerede bayılana kadar pişirince tüyü müyü kalmıyor. Biraz diricesini görünce kaçacak yer arıyorum ben de Ferda hanım yanlız şöyle de bir durum var ki insan kendi yetiştirince tadı da bir başka oluyor meretlerin

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025