![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
tamam o zaman bende cengelköy sirik cinsini nerden bulurum diye arastirayim ,iyi fikir verdiniz bana,benim bahcem 20 metrekare civarinda...ilk defa bahcede ekim dikim yapacagim,insallah iyi verim elde ederim...bahcemde 5 sira halinde ekim yapamayi planliyorum...bir sira salatalik 1 sira domates 1 sira patlican bir sira biber ve 1 sira fasülye seklinde...bu siralarin her biri 6 metre boyunda olacaklar,belki salatalik sirasina baska seyylerde ekebilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-03-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
Alıntı:
Çengelköy sırık cinsi tohumlardan bana göndermeniz mümkün mü?Arzu ederseniz bende Hatay,Antep biberi ve Antep patlıcan tohumları var gönderebilirim.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2011
|
[/B] Alıntı:
![]() Bir sorum olacakti Arimayam;biber tohumunu nerden aldiniz?Su ince uzun biberler demi turk biberi? Bende cok zaman gecmeden ekmek istiyorum,benim salatalik ve domateslerimi Aldi den almistim ama biber goremedim hic.Eger satildigi bi yer varsa hafta sonu almanyadayim alayim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
Ama yesıl sıvrıyı ordan almadım olurmu bılemıyorum; türk bakkallarındakıılerın tohumları hıc cımlenmeyıp ıclerı toprakta bosaldılar;eger ıstersenız ebayda satan kısının ısmInı yazarım :: |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2011
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |