agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)

Beğeni Düzeni81Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-05-2021, 20:57   #1
Ağaç Dostu

its_just_a_ride's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hobi_bahce20 Mesajı Göster
Merhaba, bu sene deneme yaptigim bezelye uretimimden fotograflar sunuyorum
Bir dahaki sene fidelerin etrafına budanmış çalı artıkları dikin, daha güzel gelişir.

Resulgur beğendi.
its_just_a_ride Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-05-2021, 00:38   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-12-2019
Bezelyeler yerlerde surunuyorlardi, bugun bu ipe aldim bu kardesleri, dediginiz gibi onlara tutunacak materal vermek lazim. Bugun bu islemi yaparken cok enteresan bir sekilde bazi bezelye dallarinda tukurup gibi olusumlar gordum, biri mi tukurdu yoksa bezelye bir tepki mi yapti yoksa kediler mi oynuyo anlayamadim. chemtrail paranoya bile dusundum acaba ne, yarin tekrar bakip duruyorsa fotograf cekmeye calisacagim..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi its_just_a_ride Mesajı Göster
Bir dahaki sene fidelerin etrafına budanmış çalı artıkları dikin, daha güzel gelişir.

hobi_bahce20 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-05-2021, 10:06   #3
Ağaç Dostu

Portakal Rengi's Avatar

Giriş Tarihi: 19-02-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hobi_bahce20 Mesajı Göster
Bezelyeler yerlerde surunuyorlardi, bugun bu ipe aldim bu kardesleri, dediginiz gibi onlara tutunacak materal vermek lazim. Bugun bu islemi yaparken cok enteresan bir sekilde bazi bezelye dallarinda tukurup gibi olusumlar gordum, biri mi tukurdu yoksa bezelye bir tepki mi yapti yoksa kediler mi oynuyo anlayamadim. chemtrail paranoya bile dusundum acaba ne, yarin tekrar bakip duruyorsa fotograf cekmeye calisacagim..
Bezelye dallandıkça yeni dallardan ürün veriyor. Askıya almadan verim alamazsınız.
Bizim bölgedeki köylülerin bir yöntemi var. Bahçe kenarındaki tel kafes çitin yanına dikerler. Bezelyeler çite sarılarak gelişir. Toplaması da kolay. Yerde serilmiş bitkide her türlü zararlı ve hastalığa açıksınız.

Portakal Rengi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-05-2021, 22:15   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-12-2019
Evet, bugun kontrol ettim. Tanelerde sismeye baslamis, ipe almam iyi geldi ama cok nazli, elde onlari sararken bazilarinda kirilmalar oldu, cok uzucu...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Portakal Rengi Mesajı Göster
Bezelye dallandıkça yeni dallardan ürün veriyor. Askıya almadan verim alamazsınız.
Bizim bölgedeki köylülerin bir yöntemi var. Bahçe kenarındaki tel kafes çitin yanına dikerler. Bezelyeler çite sarılarak gelişir. Toplaması da kolay. Yerde serilmiş bitkide her türlü zararlı ve hastalığa açıksınız.

Düzenleyen hobi_bahce20 : 04-05-2021 saat 18:49
hobi_bahce20 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025