agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler
  • 8 Gönderen pria
  • 3 Gönderen TaşevliBahçe
  • 5 Gönderen dermana
  • 1 Gönderen aydoner

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-07-2012, 11:56   #5
Ağaç Dostu
 
aydoner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2007
Şehir: Hatay
Mesajlar: 258
Arkadaşım geçmiş olsun genetik özelliklerinden dolayı salatalıkların acılaşmış ama yapacak en iyi şey onları turşu kur, hem yer hemde dostlarına ikram edersin. Zamanında bende toplayıp uçuruma fırlatıyordum bir ihtiyardan öğrendim, yaz aylarında iki günde de olgunlaşıp yenecek hale geliyor. Hepsi bir avuç tuz, azıcık sirke... Afiyet olsun.

aydoner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025