![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2019
|
Yetiştiren arkadaşlar buyurun konuyu aktif yapalım. Yaptıklarınız paylaşınız lütfen . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu
|
Bu yıl bahçemde bol miktarda bal kabağı olacak. Şu ana kadar 30 kök dikildi. Zen gardenden jack be little tohumu aldım. Yenilebilen ama süs gibi görünen kabak. ![]() 10 tohumdan 8 tanesi başarıyla çimlendi. Devamı da aynen gelir umarım, çok sevimli bir kabak. Etkinlikten aldığım bir çeşit tohumdan hiç biri çimlenmedi, sebebini bilmiyorum. O da minik bir kabah cinsiydi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Jack be little kabaklarımdan biri 3 adet kabak verdi, darısı diğerlerinin başına. ![]() Yemekten ziyade tohum alıp daha çok ekebileceğim için mutlu oldum. Tek öğünlük kabak fikri çok güzel. Kalabalık nüfus veya kabarık iştah sahibi olmayanlar beni anlar, 3-4 gün aynı yemeği ısıtıp yemek fikri bile kötü. Cezveden hallice bir tencerede yemek yapıp taze taze yemek varken. Bu arada sormak isterim bu kabak tohumunun talibi olur mu? Etkinlikte dağıtmak için tohum ayırayım mı ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Başka bir şey arar iken Amerikan dev balkabağı yetiştiricisinin yaptığı kabak tozlaştırma videosunu buldum. Daha sonra linke tıkladığım zaman oldukça fazla video paylaştığını gördüm. Bizim balkabakları da bu şekilde yetiştirilirse acaba ne kadar büyüyebilirler. Benim şimdiye kadar en fazla büyüttüğüm balkabağı 28,8 Kğ oldu. https://www.youtube.com/shorts/k8c_a...?feature=share |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |