![]() |
Taze fasulye tavası.
Fasulyeler kılçıkları alınıp bütün olarak haşlanır.
Suyu süzülür. Süzgeçte hafif bastırılır. Bir kabın içinde tuz, mısırunu, karabiber ve fasulyeler harmanlanır. Tavaya zeytinyağı konur. az kızdırılıp fasulyeler balık dizer gibi tavanın şeklinde hiç boşluk kalmayacak gibi dizilir. Önlü, arkalı omlet pişirir gibi pişirilir. Arzu eden 1 yumurtayı çırpıp üzerine dökebilir.Tabii döktükten sonra yumurtada pişecek. Afiyet olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025