![]() |
2 Eklenti(ler)
clematis dr. ruppel
Çok zarif.... |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/959495-post110.htm |
Alıntı:
Yerini çok beğenmiş her halinden belli. |
1 Eklenti(ler)
Henüz yeni diktiğim clematis gelişmeye başladı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Affına sığınarak, aklıma geliveren bir özdeyişimizi yazmadan geçemiyeceğim. ''Arabın derdi kırmızı pabuç.'':D Sevgi ve selamlar. |
Alıntı:
Clematislerim pek minik, mart ayında satın aldım. Miss Bateman'ımda tek bir tomurcuk vardı, onun da yarısını salyangozlar yemiş, çok üzüldüm. |
1 Eklenti(ler)
Rogue cardinal
|
Aslında, Clematislerin açma sırası, üç aşağı beş yukarı bu sayfadan takip edilebilecek gibi. Tabii bölgelere göre farklılıklar arzedecek. Onuda biz kendimiz hesabederiz.
Nitekim, Sevgili Nevzat' ın Rouge Cardinal'i açmış. Benim de ilk açan Glady Picard'ımdan sonra sıra onda.;) Yani tomurcukta. Bir süre sonra çiçeklenir sanırım. |
3 Eklenti(ler)
Avrupa çiçekçilikten aldığım ,minikler çiçek açtı.
Artık kendilerini tanıyabiliriz. Eklenti 291539 Eklenti 291537 https://www.google.com.tr/search?tbm....,cf.osb&cad=b Syaın ardabora isminin böyle olduğunu belirtti. |
Tebrikler, 2. fotoğraftaki harika görünüyor, ismini yazabilirmisiniz?
|
Alıntı:
1. ve 2. aynı çiçeğin görüntüsü. Alırken de hangi cinsi olduğunu bilmeden almıştım. Bilsem ismini yazardım :) :) Bilmiyorum, onun için fotoğrafını paylaştım. Bilen arkadaşlar yazarsa öğreniriz. Budanmasını ve dikileceği yerin seçimini ona göre yaparım. Aldığım yerde bitki kartları yoktu üzerinde. Gönül hanım, fide olarak ithal edip yetiştiriyor.Dikim esnasında da çeşitler karışmış bence. Değişik türler getirmiş olduğuna eminim. Elindeki bitki kartlarına baktığım için biliyorum. Bir daha ki görüşmemizde bu renk açan bitki kartına bakıp ismini öğrenebiliriz.Resmini çeker yüklerim. Aldığımız gün çok acele hareket ettiğimiz için unutmuşum. Selamlar. |
Nette biraz araştırdım ama Avrupa çiçekçiliğin linkinde sadece petunya ve sardunya görünüyor.
|
Alıntı:
Aslında büyütüp satmaktı fikri.Bizler talip olunca , yakın müşterilerine satmaya başladı.:) |
Bu sarmaşığı çok beğeniyorum balkonuma sardırmak istiyorum büyük saksıda donarmı bakılabilirmi.
|
Alıntı:
Soğuktan etkilenmiyor. Sıcaklardan köklerini korumanız gerekiyor. Selamlar. |
Alıntı:
Bende hiç açan yok bir tane villa de lyon vardı bir tane de Mrs. Cholmondeley aldım beklemedeyim:) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Vee beyaz tomurcuk eflatun açtı...adını da bilmiyorum. |
Hülya ne güzel açmış:) Sevgili jineop'un eklediği Clematis on the Web sitesine göre adı Fond Memories.
|
Alıntı:
Çok yorgun olduğum için araştıramadım bu akşam..;) |
Şimdi merak da ettim,söyleyince.
Böyle olursa . Büyüdüğünü görürsem çok mutlu olacağım. New Eden - Pride of Place Plants - Clematis florida Fond Memories |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabii ancak çiçeklerini açmış bir bitkiden emin olabiliriz etiketlerin karıştığını ve ya etiketsiz olduğunu yazmıştınız. Gönderebilirlerse hemen ödemeyi yaparım, Avrupa çiçekçiliğin telefon bilgilerini özelden, ve ya başka arkadaşların da ilgisini çekebilir buradan verebilirmisiniz? Bayıldım ben buna :) |
Alıntı:
Bende de Multi Blue var ya, bildiğim tek Clematis de o zaten ;) |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Avrupa çiçekçilik: Avrupa Cicekcilik |
Alıntı:
Star of india olduğundan emin değilim. Antherleri kırmızı, Star of indiananın antherleri açık renkli. Fotografta clematis çiçek renkleri olduğundan farklı çıkabiliyor. Clematis The Present olabilir. |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sondaki de Pink fantsy değil:( |
|
:oPeki benimkiler ne oluyo acaba...)))
|
1 Eklenti(ler)
C.william kennett ...boyu 10 cm bile değil :)
Aldığımda çiçekliydi , yeni bir sürgün verdi ucunda da çiçek tomurcuğu oluştu . Yeni sürgünün boyuda 10 cm . |
Sevgili Nurcan renginin güzelliğini birebir gördüğüm için, insanın gözünü ondan ayıramadığı bir tür:) Sağlıkla, güle güle büyüt:)
|
Adalet Hn., Montana Rubens diye aldığınız Clematis Marjorie. Tesadüf sonucu oluşmuş çok güzel katmerli bir Montana türü. Çok şanslısınız.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler Terra, şimdi şanslı mı oluyorum bu durumda :) Ben montaların bol çiçeklerine bayılıyordum oysa.
Çok güzel fotoğraflarını buldum ama fotoğraf yüklemede bir sorun var sanırım, düzelince yüklerim. Gerçekten güzelmiş :) Eklenti 292538 |
2 Eklenti(ler)
Clematisler
|
1 Eklenti(ler)
4.açan güzelim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da yakın çekimi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025