![]() |
Alıntı:
pek de yabancı sayılmam ama tabi sık rastlamadığım bir durum diyarbakırda yoksa memleketim Bilecikte sık rastlanan bir durum.Bu iki şekilde sonuçlanır : eğer kabaklarınızın dokularında su fazla ise bu donma olayının sonunda susaklarınız pörsüecektir ve çürüyecektir.Çurumeden önce tohumları alabilirseniz şanslısınız.İkinci bir duruma göre de eğer lif ve dokularında çok fazla su kalmadıysa veya tamamen kurumuşlarsa korkulacak bişii yok.Kar yağmur don hiç birşey onları etkilemez. |
Sayın Cigdoos,
Eğer kabaklarınız tamamiyle olgunlaşmışsa bir şey olmaz ama olgunlaşma eksik kaldıysa çürüme ve buruşma yapar sayın Sungurak'ın dediği gibi... |
bunlarda benim minyatür susaklarım,
http://img845.imageshack.us/img845/8622/dsc08682xf.jpg By bgdr at 2011-08-22 |
2 Eklenti(ler)
gecen yildan kabaklar
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bunlar da benim bu seneki süs kabaklarım.
|
süs kabağı
2 Eklenti(ler)
Herkese merhaba,
balkonda süs kabağı yetiştirmeye karar verdim ama olacak mı,olacaksa nasıl olacak tam olarak bilmiyorum. çekirdek edindim çimlendirdim Eklenti 390145 Eklenti 390146 Acemi şansı olsa gerek onlarda tuttu,şimdi ne yapacağım nasıl toprak kullanmam gerekiyor,ne kadar büyüklükte saksı işimi görür?Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Merhaba,
Yazın İznik gölünün kenarından topladığım Süs kabakların dan bir tanesini kesip çimlendirmek 1 ay kadar önce ekmiştim tam umudumu kesmek üzereyken resimlerde görebileceğiniz gibi saksıda yer kalmadı. Bundan sonrasında nasıl bir yol izlemeliyim İstanbul koşullarında evde salonda beslenebilir mi ? Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız varsa yardımlarınızı rica ederiz. Eklenti 554466 Eklenti 554467 |
Alıntı:
|
Bahçede toprağa ektiğim fideler sağlıklı olarak büyüdü ve gelişti.Ancak kabak yapmadan önce açan sarı çiçeklerin hepsini karıncalar istila etti.Karıncalar çiçeklerin özüne zarar verdikleri için Çiçekleri kurudu ve hiç kabak yetişmedi.(minyatür sarı yeşil çizgili tür)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025