![]() |
Alıntı:
|
Begonvil
3 Eklenti(ler)
Seni unutamayız
|
Begonvilim seni özlemişim
1 Eklenti(ler)
Günaydın bu yaz beraberiz
|
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
2 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar Ahmet Bey'in dediği gibi vazgecmedim yine çelik aldım 1 ay oldu yeşermeye başladı çok mutluyum inşallah basaricam
|
Merhaba, araştırmalarıma göre çok sık sulamamak, begonvilin çiçek açması için önemliymiş. Geçen yıl aldığım begonvili sadece kurudukça suladım ve hiç sorun yaşamadım. Ancak 1 hafta önce aldığım begonvil hemen kurudu soldu. Ne önerirsiniz? Adana’da yaşıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,, Güzelim
|
4 Eklenti(ler)
Bana katkısı çok büyük moral ,enerji veriyor
|
2 Eklenti(ler)
.......
|
2 Eklenti(ler)
Galiba bu güzellikler burada kalıyor yetiştiren yok
|
1 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
Sarılıçılar
Begonvil varken başka neye sarılılır |
1 Eklenti(ler)
şşşşş
|
1 Eklenti(ler)
......
|
Begonvillerinizde bir ayrı muhteşem Ahmeter hocam.
|
Merhabalar Ahmeter Begonvillerinizin resimleri varmı özellikle katlı turuncu olanlardan tropiksera da kalmamış yeni celiklerdende tutmamış şuan nesli tükeniyor :) çelik yollama şansınız varmı veya satışta olduğunu bildiğiniz bir yer varmı?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Şaheser :)
|
1 Eklenti(ler)
,,,,,,,
|
Merhabalar
Yeni uyeyim ama forumu uzun suredir takip etmekteyim. Bodrumda yasiyorum ve malum begonvilsiz olmaz yasamak. Saksidaki begonvilime besin olarak yapraktan spreylenen 4-5-5 icreikli, %5 hulmik+fulik asitlu ayrica % 0,1 demir iceren besini haftada bir yapraklara puskurterek versem herhangi bir zarari olur mu? Benim amacim saksida yetistigi icin ekstradan beslemek. Yapraktan beslemek kendi basina yeterlimi yoksa topraktanda besin vermeli miyim? Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.:) Herkeze selamlar |
2 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
|
ürün sorgulması
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
balkon bahcesi
3 Eklenti(ler)
benim balkondan :) bahçemiz yok ama aşkımız var:)
|
balkon bahcesi
4 Eklenti(ler)
balkondaki güzellikler:)
|
2 Eklenti(ler)
Sensiz yapamıyorum
|
Tebrikler. Bende de Begonvil ve Yasemin tutku derecesinde.
|
1 Eklenti(ler)
Ben Begonviie 1962 senesinde İzmirde görevli iken aşık oldum o zamanlar yalnız mor rengi vardı
Hikayesi uzun ama aşık olan pek az Begonvil için sabaha kadar yazarım Yeni renkler bulmak için Dünyayı gezdim Begonvilim ben seni seviyorum |
1 Eklenti(ler)
Lütfen beğeninizi kelimelere dokunuz başka şekil kullanmayınız
|
1 Eklenti(ler)
Toprağın bir karış üzerinden 20 senelik begonvili budadım beraber takip edeçeğiz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025