![]() |
:(:(:( benim yaseminim de 2 m civarı sevgili Jezebel ama hiç açma gibi niyeti yok. Yaprak güzeli niyetine seveyim diyorum ama bitli bitli de sevilmiyor ki :(.
|
Alıntı:
Benimki geldiğinde bakımsızlıktan kırılıyordu. 5 litrelik saksıdaki toprak yarı yarıya azalmış, içi kuru yaprak doluydu. Destek yapmayıp gövdeyi ikiye katlamışlardı. Buna rağmen üstü tomurcuk doluydu. Bence en çok sevdiği güneş geri kalan şartlara pek aldırmamış gibi:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim sevgili A_NOMAD, bir de deterjanı deneyeyim. Olmadı ilaçlara gecerim. Yumurta kabuğu tavsiyeni sabah ilk iş uyguladım çok yakıştı kerataya :D.
|
Alıntı:
|
Genel kanaat açmayan çiçeklere Fosfat içeren gübre verme yönünde :)
Fosfor içeriği yüksek bir gübre verin. Olmadı kızın, azarlayın biraz :) Sevdiğimizi bildiği için naz yapan, sevmediğimizi sanıp bize güzel görünmek için çiçek açıp sevdirmeye çalışır mı :)) |
Teşekkür ederim sn Jezebel tepesine yumurta taktım dibine de süt dökeyim bari :D. Bu gün arap sabunlu sarımsaklı yağlı karışıma sirke de koydum tam salata kıvamına geldi zaten çiçek :p
|
1 Eklenti(ler)
Evet açmayan cins Pandora hala çiçeksiz.
Açmış aldığım da böyle oldu Eklenti 623876 Hakkını yiyemem, beyaz çok güzel. Pembe ve kokulu diye aldığım da tüm çiçeklerini dökü, bir köşede küs gibi duruyor. |
1 Eklenti(ler)
En nihayet güç bela elle tozlayıp 2 tohum baklası elde edebildim. Nasipse bu yılki etkinlikte paylaşma niyetindeyim.
|
1 Eklenti(ler)
Açmıyor diye ağlanıp durduğum bebek açtı.
Demek ki yerine alışacakmış. Eklenti 655872 Bunun çiçeği de kokusuz. |
İyi günler izmir de aynı böyle beyaz Pandora Yasemin’i arıyorum ancak hiç bir yerde bulamadım nereden bulabilirim
|
Google ‘ye yazınca çıkıyor satış yapanlar.
|
1 Eklenti(ler)
|
Resim yüklemek istiyoruz sürekli yükleme hatası veriyor
|
Merhaba pandora yaseminim var 20 cm boyunda hızlı büyüme yaparmı kapı grişi için düşünüyorum
|
Hızlı saran bir bitkimi kapı grişi için düşünüyorum 10cm boyunda elimde var Hızlı sarmasını istiyorum bilgi verilmisiz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025