![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Ben de bahçemin alt kısmındaki duvar üzerindeki tellere Amerikan Sarmaşığı sardırdım. Bahar ayında başlıyor yapraklanmaya bütün yaz yemyeşil bir duvar oluyor adeta. Hele sonbahardaki görselliği; sarı kırmızı tonlara dönüşmesi harika. Kışın yapraklarını döküyor. Hızla saran ve yayılan bir tür, isteyen arkadaşlar Ücretsiz çelik talep başlığında yazarlarsa gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-08-2014
|
Alıntı:
merhaba foruma yeni üye oldum, çelik talep başlığını bulamadım buradan yazıyorum manisa da oturuyorum eger elinizde varsa gönderebilirmisiniz. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2018
|
Alıntı:
Ben bu sarmaşığı işe gidip gelirken önünden geçtiğim evlerin bahçesinde gördüm. Sonbaharda görüntüsü muhteşem. Tüm yaz dikkatimi çekmemişti bile. Eğer çelik gönderebilirseniz çok mutlu olurum köydeki evimizin bahçesine dikmek isterim. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Adres bilgilerinizi özelime gönderin. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...tm#post1575458 Size danışmak istediğim bir mevzu var. Çelikleri direkt yerlerine eksem, haftada bir de sulamaya gitsem nasıl olur ya da bahara kadar saksıda mı baksam çeliklere ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Çelikleri hemen dikin bir iki gün bolca sulayın toprak nemli olsun sonra haftada bir de olur daha sonra daha da seyrekleştirirsiniz sulamayı. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: