![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Kokusuna vurulmuştum ama şimdi benimkiler de pek kokmuyor. Tomurcuklar açamadan dökülüyor, filizinden sararmaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Sanırım yaseminim toparlanıyor. Tomurcukların çoğu döküldü. Toplamda sürgünün ucundan 2 küçük yaprak ve bir normal büyüklükteki yaprak dışında sararma durdu. Yeni yaprak veriyor. Umarım kalan tomurcuklar açabilir. Yer değişiminden strese girmiş yazık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2006
|
Nariel benim mum çiçeğimde aynı şekilde büyüyor yıllardır. Önce uzun ve akıllı bir tırmanıcı dal büyütüyor, onu bir yere sarıyor ve yapraklar çok ardından geliyor. Bunun bir sorun olduğunu düşünmemiştim. Biraz araştırdım, nasıl büyür tırmanıcı çiçekler diye, yapraksız olmaları normalmi? ama tek bulabildiğim bu muhteşem video oldu ![]() http://xenmate.blogspot.com/2008/03/how-vines-grow.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2006
|
Bu arada Stephanotisinin kendine geldiğine çok sevindim Verdoque, inşallah bahara yepyeni çiçekler ile karşılayacaklar bizi ![]() Bende bu aralarda acaba çiçekçinin sardırdığı telden açmalı, ipleri kesmeli ve yeniden daha gevşekçe bir tele sarmalı mıyım, ona karar vermeye çalışıyorum. Sanki bu şekilde yapılması gerektiğini bir yerden okumuştum ama, yeniden bulamıyorum. Fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|