![]() |
|
|
![]() |
#1 | |||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
|
Alıntı:
Neyse,sabah sabah başka konulara geçeyim... Ablam, bitkilerin yer değiştirme mevzusunda yazdıkların..... Azıcık kafam karıştı.. Değiştirmek isteyen sen değil miydin? "Kızcağızın 2 clematisi var" demişsin çünkü. Halbuki ben seni de clematis kraliçesi olarak bilirdim... Sonra düşündüm Jezebel ablam INANILMAZ ZARIF 1 biçimde; bu sayfaları sonradan okuyabılecek kımseler için "iyi örnek" olmak adına "Allah'ım, benim 100 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir incelik ve zariflikle" bitki yer değiştirmenin usulü budur demiş dedim.... Evet, ben bitkilerin yer değiştirilmesi konusunda biraz deli dumrulum, yerleri bana battıysa zamana pek bakmam ![]() Alıntı:
Alıntı:
Düzenleyen Emine Akman : 10-05-2020 saat 10:39 Neden: imla |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Emine Akman , Burada tatlı bir arkadaş soru sormuş adı Ç I Ğ D E M . Kendinin 2 denecik Clematisi var. Onunla ilgili yazmıştım. http://www.agaclar.net/forum/1586839-post3874.htm Yanlış anlaşılmış olabilirim, alışkınım ben , boşver. Ben benimkileri hiç saymıyorum. Dağ başındaki bahçemde 6 tane var ![]() Ukalalık olacak devam etmiyorum. Öpüldün sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
|
Çok mutlu oldum ben bu cümleye hem de ÇOK ablam. Anneler günün kutlu olsun deyip ben de öperim seni tüm içtenliğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|