![]() |
|
![]() |
#2252 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. ve 2. aynı çiçeğin görüntüsü. Alırken de hangi cinsi olduğunu bilmeden almıştım. Bilsem ismini yazardım ![]() ![]() Bilmiyorum, onun için fotoğrafını paylaştım. Bilen arkadaşlar yazarsa öğreniriz. Budanmasını ve dikileceği yerin seçimini ona göre yaparım. Aldığım yerde bitki kartları yoktu üzerinde. Gönül hanım, fide olarak ithal edip yetiştiriyor.Dikim esnasında da çeşitler karışmış bence. Değişik türler getirmiş olduğuna eminim. Elindeki bitki kartlarına baktığım için biliyorum. Bir daha ki görüşmemizde bu renk açan bitki kartına bakıp ismini öğrenebiliriz.Resmini çeker yüklerim. Aldığımız gün çok acele hareket ettiğimiz için unutmuşum. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Bu sarmaşığı çok beğeniyorum balkonuma sardırmak istiyorum büyük saksıda donarmı bakılabilirmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Soğuktan etkilenmiyor. Sıcaklardan köklerini korumanız gerekiyor. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
Bende hiç açan yok bir tane villa de lyon vardı bir tane de Mrs. Cholmondeley aldım beklemedeyim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Alıntı:
Vee beyaz tomurcuk eflatun açtı...adını da bilmiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok yorgun olduğum için araştıramadım bu akşam.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi merak da ettim,söyleyince. Böyle olursa . Büyüdüğünü görürsem çok mutlu olacağım. New Eden - Pride of Place Plants - Clematis florida Fond Memories |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Gerçektende harika şu renge bak rabbim ne güzellikler yaratıyor güle güle büyütün hülya hanım tadını çıkarın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tabii ancak çiçeklerini açmış bir bitkiden emin olabiliriz etiketlerin karıştığını ve ya etiketsiz olduğunu yazmıştınız. Gönderebilirlerse hemen ödemeyi yaparım, Avrupa çiçekçiliğin telefon bilgilerini özelden, ve ya başka arkadaşların da ilgisini çekebilir buradan verebilirmisiniz? Bayıldım ben buna ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Ağaç Dostu
|
Galiba clematis multi blue - Google'da Ara Bende de Multi Blue var ya, bildiğim tek Clematis de o zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Avrupa çiçekçilik: Avrupa Cicekcilik |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Star of india olduğundan emin değilim. Antherleri kırmızı, Star of indiananın antherleri açık renkli. Fotografta clematis çiçek renkleri olduğundan farklı çıkabiliyor. Clematis The Present olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Sondaki de Pink fantsy değil ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
C.william kennett ...boyu 10 cm bile değil ![]() Aldığımda çiçekliydi , yeni bir sürgün verdi ucunda da çiçek tomurcuğu oluştu . Yeni sürgünün boyuda 10 cm . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Adalet Hn., Montana Rubens diye aldığınız Clematis Marjorie. Tesadüf sonucu oluşmuş çok güzel katmerli bir Montana türü. Çok şanslısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Terra, şimdi şanslı mı oluyorum bu durumda ![]() Çok güzel fotoğraflarını buldum ama fotoğraf yüklemede bir sorun var sanırım, düzelince yüklerim. Gerçekten güzelmiş ![]() ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 08-05-2012 saat 18:14 Neden: Fotoğraf ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
4.açan güzelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |