![]() |
|
![]() |
#2103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tüh! Ben de tasin arasinda cimlendigini görünce clematise benzettim. Keske bu kadar kolay olsaydi degil mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Kalsiyumlu yaprak gübresi hiç kullanmadım şimdiye kadar bahçemde. Bunun için bir isim öneriniz var mı? Yer değiştirme içinse biraz bekleyebilirim. Bitkiler biraz kendini toparlasın. Bu yıl yeni armandii'ler almak ve verandanın önüne dikmek istiyorum. Çamlıca fidanlığını aradım ama henüz gelmediğini söylediler.. Dolaştığınız fidanlıklarda görürseniz bir bilgi mesajına çok sevinirim ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın jineop, Haklısınız gül gübresi clematislerde bayağı işe yarıyor.Aldıktan hemen sonra gül gübresi ile gübrelemiştim clematislerimi, sonuç 2825 nolu mesajdaki fotoğraf gibi oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynen sizinki gibi yaprakları yanmış, sorunlarınız benzer olabilir diye düşündüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yapraklardaki bozulmaları ben de önce hava şartlarına ve fazlaca rüzgara yordum ama yeni sürgünlerde de görünce korktum. Umarım toparlanırlar.. Herşeye rağmen çiçeklenmeleri güzel oldu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Nerede olduğunu tarif edebilirmisiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Ağaç Dostu
|
Urlaya yakın. Buradan iletişim bilgilerine, adrese ulaşabilirsiniz. Avrupa Cicekcilik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Ağaç Dostu
|
Clematis
Avrupa çiçekçilikte Clematisler .Avrupa Cicekcilik ![]() Füsun İzmir'de Clematis satışının başladığını haber vermiş. ![]() ![]() Ben de çektiğim resimleri ekleyim. ![]() İzmir de bahçelerimizi Clematislerle donatalım mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Ağaç Dostu
|
Hafta sonuna kadar kalırsa Cumartesi oradayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Ağaç Dostu
|
Evet dayanamadım İzmir i sel götürürken ben Clematis peşinden tarif edilen Seraya gittim. Buldum serayı ayni Hülya hanımın resimlediği gibi.. Gönül hanıma sizleden selam söyledim çok ilgilendi. bizzat kendisi gezdirdi. Daha dün satışa çıkarmayı konuştuk ne çabuk duyuldu diye o da şaşırdı. Tahmin edeceğiniz gibi oraya gidince kendimi kaybettim. Hangisini alayım diye oradan oraya gezdim durdum. Zamanım kısıtlı olmasaydı neredeyse hepsinden alacaktım. 4 tane ile seradan ayrıldığımda çok mutluydum. Tekrar teşekkür ederim Hülya Hanım ve Füsun hanım . Sayenizde benim de Clematisim oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bize de bıraktınız değil mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlıkla büyütüp,bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle.Ne güzel bizlerle bol,bol resimlerini paylaşırsınız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
genellikle sardunya ve petunya çeşitleri üretiyor .Arada bazen değişik bir kaç bitki oluyor, sevgili Selis |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merak etmeyin, hemen toparlanır. Clematisleri iyi tespit etmek çok önemli. Bizim site de 60 ağaç devrilmiş. Site içinde önü en açık konumda olmasına rağmen benimkiler etkilenmedi. Her sabah yaklaşık 30 dk yeni sürgünlerin tutunmasına yardım ediyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Ağaç Dostu
|
Avrupa çiçekçiliğin sahibi, Gönül hanım da büyütmeden satışa sunmak taraftarı değildi. Biz böyle de, satın almak isteyince kırmadı sağolsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|