![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve burda yazanlara dayanamayarak hep aklımda olan ve dün pazardan tanesini 5tl ye aldığım 2 adet begonvil fidanlarım umarım yaşatabilirim..Renkleri birbirine yakın ama fidanlardan en göze çarpanı bunlardı sarı niyetiyle gitmiştim ama sarı olanların boyu kısaydı belki haftaya sarı ve uzun bir fidan bulursam onuda almayı düşünüyorum çünkü balkonumda renk ağırlı bu tonlar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
inşallah yıllarca sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz. ancak Akdeniz ve ege hariç çok zor. koca saksılarda bir içeri bir dışarı ,o kurumaktan ben almaktan bıkmadım derken çok kuruttum ve pes ettim. İstanbul Maltepe'de mikros a yüz metre mesafede çok büyük bir ağacı var sahibine sorduğumda bu kışa dayanıklı bir tür demişti. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
Alıntı:
adını sayamayacağım sıcak iklim ağaçcıkları var ki yerim kalmadı koymaya. yersizlikten bu kış çok ağaçcıklarım kurudu. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Alıntı:
merhaba bende bursa'da yaşıyorum hangi pazardan aldınız acaba? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Begonvillerimi paylaşmak istedm ben de. Biri sarılıcı, ikisi bodur. Hepsi aynı rengin farklı tonlarında çiçek açıyor. Bodur olanları bonsai' ye konu edeceğim. Sarılıcı olanı geçen sene Ağustos ayında almıştım. Bütün kışı kapalı olan balkonumda geçirdi. Bu sene çok daha güzel çiçeklendi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2009
|
Alıntı:
bir de bayağı bir dallanıp budaklandı, budamak gerekir mi acaba? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Begonvil |