![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
merhaba mine hanım ; 10 gündür, açan çiçekler tohum olma eğlimi göstermeden yere dökülüyor. Bahçe çesmesinin yanında bulunduğu için toprak devamlı ıslak.Bu tohum yapmama nedeni olabilir mi ? ayrıca kudret narları ile sarıldılar(10 gün sonra kudret narları kuruyacak) acaba selluka boğuluyor mu ? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Halaa arıyorum, başka bi sürü şey buldum,aldım, selluka yok. Batıracak bu selluka beni. Ama bi satıcı bi yerde olabileceğini söyledi. Son bi umut oraya bakıcam. Orada da yoksa netten sipariş edicem. Ama işte problem o zaman başlıyacak. Çünkü buraya kargo hizmeti yok. Ptt den bi posta kutusu falan mı kiralasam acaba. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sitenin bir dezavantajından kimse bahsetmedi bana. Okudukça gaza geliyorum. Zaten meğilliyim. Sardunyaları yaşatalım, hadi koş sardunya topla. Sellukaları kaybetmeyelim, hadi git kapı kapı selluka ara. Ful çiçeği mi dediniz, olmazsa çatlarım. Ah bir de şu satan adamlar ne sattıklarını bilseler ; Ne kolay olacak işim |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
22.09.2006 tarihinde kudret narlarını temizledik,suyu kontron altına aldık. (yaptık diyorum çünkü bir mahalle komşumuzun bahçesindeki selluka ile uğraşıyoruz.)yeni gelen çiçekleri mevcut,inşallah tohum almayı başaracağız. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2012
|
benim sellukam filizlendi 4 tane yaprağı çıktı ama yapraklarının bir kısmı yenmiş altına stüne baktım bişey göremedim ne yapayım bide aspirinli suyla sulayın demişiniz ölçüsü nedir? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2011
|
resim ekleyebilirseniz problemin ne olduğunu daha iyi anlarız genelde kırmızı örümcek istilasına uğruyor ama zaman zaman tırtıllarda musallat oluyor |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün sellukama kavuştum nihayet. Teşekkür ederim sn. Memet. Fakat oldukça yıpranmış yolda gelirken. Bir yerinden katlanmış ve ezilmiş. Ordan kestim, kestiğim çeliği köklendirme hormonuna batırdım. Ayrı bir yerde diktim. Bundan sonra beklemekten başka birşey yok herhalde. Umuyorum ki ikiside yeşerecek ve bende burdan herkese tohum ve çelik yollıyacağım. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
ya ben?ya beenn??? :)
Hayırlı uğurlu olsun Todor... Sağlıklı günlerde büyüt inşaallah... Hani bana hani banaa? Çok sabırsızlanıyorummmm.... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bakalım ne olacak tohumları hala bekliyorum bu arada acaba saksısını değiştirsem mi diye de düşünüyorum sanki biraz küçük gibi bir de sellukanın boyu çok uzuyor nereye saracağıma karar veremedim |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Merhaba Herkesin icinde bizde var mıyız? |