![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Arkadaşlar birazdan soracağım soru bazılarına komik gelebilir ama 2 gündür kafamı çok karıştırıyor. Sayın Ahmeter'in gönderdiği selluka fidem, nazar değmez inşallah, 1 metreyi geçti. Ben bir hesaplama hatası yaparak sellukamın saksısına sarılması için 1 metrelik bir çubuk koymuştum, selluka bütün çubuğa sarıldı , şimdi 10 santimlik bölümü boşta ve uzamaya devam ediyor. Çubuğu değiştirmeye cesaret edemiyorum çünkü sürgünün kırılmasından korkuyorum. Yanına yeni bir çubuk koyup ona mı sardırmalıyım, ya da sizin bir tavsiyeniz var mı? Acil önerilerinizi bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Selluka
Güzel ve yerinde bir soru sellukanızı artık bütün yazı gecireceği ve çicek aç masını arzu ettiğiniz yere koyabilirsiniz Dikmiş olduğunuz sopanın ucuna bir ip bağlayın bu ipe sarılmaya devam etsin diğer ucunu herhangi bir yere bağlayın En güzeli ilk defa sırık koyduğunuz zaman 2 metre olması daha uygun Son koyduğum resimde görmek mümkün Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Teşekkur ederim cevabınız için ama bir sorum daha olacak sayın Ahmeter. Balkonum güneybatıya bakıyor ve öğleden sonra oldukça yakıcı güneş oluyor yazın, bu balkona koysam sellukaya zararlı olur mu, yoksa hiç balkona çıkarmayayım, içerde güneş alan bir yerde mi dursun? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Selluka için ortam
Bitkiyi şimdiden dış ortama alıştırmak lazim zaten bitki dış mekan bitkisi Evin içinde tutulan bitkide büyüme yavaş oluyor ve en kötüsü çiceğe gelmiyor Dış hava 10 derecenın altına düşmediği taktirde dışarda kalabilir Bu sene ilk tecrübeniz denemeleriniz size bilgi kazandıracak bitki sıcakdan ziyade soğuktan korkuyor Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|