![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O'na hem tohumlar için hem de bol balık tutması için dua edeceğiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
sn ülkümen sadece takip etmeyin ara sıra ben buradayım diyin, arkadaşlar sesiniz çıksın ki çiçekler çoğalsın her yer mis gibi olsun bir **** iki sene sonra bizler de tohum dağatalım her yeri yeşertelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız papatyam.Ama mazeretim vardı:Babam bir hafta hastanede yattı,son günlerde de uzun süredir beceremediğim 'foruma fotoğraf yükleme'işiyle uğraştım.Ve sonunda becerebildim nihayet!!!!! Ben buradayım ![]() Düzenleyen Ferda Ülkümen : 01-02-2007 saat 14:18 Neden: ekleme yaptım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , durumu nasıl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler papatyam.Şimdilik iyi.Yaşlıların günü gününe uymuyor. Forumda ilgilenecek o kadar çok konu varki;oku,cevap yaz,resim yolla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
arkadaşlar bu siteyi, yeni keşfettim ve hemen katıldım,hemen arsızlık yapıp,selluka tohumlarımdan istiyorum sizden izmirde yaşayıpta nasıl oldu görmedim bilmiyorum.oysaki çok dikkatli incelerim.tam ekim zamanı şimdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Arkadaşlar, Ben de buradayım. Hemen her gün kontrol ediyorum bir gelişme var mı tohumlarla ilgili diye. İşlerim çok yoğun olduğu için kayıp gibi görünebilirim ama burdayım ve sıradayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sayın Mehmet Bey sayesinde inşallah hepimize yeter.Arkadaşlar çok isteyen olursa ben sıramı verebilirim.Elbet bir gün bizede düşer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Mehmet Bey, İşten eve gelip hala çalışmaya devam ediyorum. Ama selluka aklımda hep unutmuyorum, merak etmeyin! Korkuttunuz yine de beni. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
evet ada gönderdin , bu gün eve gider gitmez hallederim teşekkürler hatırlattığın için diğer tohumları da eksem sorun olurmu |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
adacım , tohumları geçen hafta ektim ( üç tane ) bir tanesi filiz vermiş ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ada ASlında Kokulu Çiçekler Merakım Çok .Çok istiyorum. Banada göndermiştin Latin Tohumu Hemen ekeyim Ozaman. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sn Elfogi sizin memleket daha soğuk tahminimce. Siz ekmediyseniz Şubat sonu gibi ekin derim. Bu arada sizin japon feneri ne durumda? ÖNEMLİ:TOHUMLARI ÇİMLENDİRİRKEN ÜZERİNE STREC FİLM ÖRTTÜM HERGÜN AZICIKTA OLSA SU VERDİM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ada Henüz bir hareket yok .Buralar baya soğuk kar var .heryer bembeyaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Ekeli çok olmadı mı ? Elinde hala tohum var mı ? Sarıcıları nisan mayıs gibi ek bence. Ben Japon fenerini hem suda bekletip hem de toprakla iki şekilde de çimlendirdim. izmir daha yeni gördü kışı tabi buna kış denirse! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Arkadaşlar hepinize merhaba ![]() Ben epeydir yazmıyordum fakat hergün burdayım ve selluka tohum sıramda bekliyorum ![]() Anlaşıldı ki yazmam gerekecek, sellukamı kimselere kaptırmam ![]() Papatyam' a çok teşekkür ediyorum dostluğu ve benim sıramı koruduğu için. Bu arada benden sonra üye olan arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Ve bundan sonra çoğaltmaya çalıştığım ful çiçeğini de inşallah birgün paylaşırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|