![]() |
|
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sayın Ada Henüz bir hareket yok .Buralar baya soğuk kar var .heryer bembeyaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Ekeli çok olmadı mı ? Elinde hala tohum var mı ? Sarıcıları nisan mayıs gibi ek bence. Ben Japon fenerini hem suda bekletip hem de toprakla iki şekilde de çimlendirdim. izmir daha yeni gördü kışı tabi buna kış denirse! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Arkadaşlar hepinize merhaba ![]() Ben epeydir yazmıyordum fakat hergün burdayım ve selluka tohum sıramda bekliyorum ![]() Anlaşıldı ki yazmam gerekecek, sellukamı kimselere kaptırmam ![]() Papatyam' a çok teşekkür ediyorum dostluğu ve benim sıramı koruduğu için. Bu arada benden sonra üye olan arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Ve bundan sonra çoğaltmaya çalıştığım ful çiçeğini de inşallah birgün paylaşırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2006
|
Alıntı:
Seni tekrar burda gordugume sevindim. Gorusmek uzere, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hüseyin bey hoşbuldum ![]() ![]() Ben de sizlerle olmaktan mutluyum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Alıntı:
Sağolun, "insanın neresi ağrırsa canı oradaymış" bu günlerde üzerimizde kara bulutlar dolanıyor eşim de bacağını incitmiş yürüyemiyor, allah kimseye sağlık derdi vermesin başka hiçbir şeye benzemiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesajı ilk okuduğumda çok bozuldum, allah dan çabuk toparladım, bir de ismimi listede görünce iyice kendime geldim. 50 Mesaj diye küçümsemeyin önce bir iyileşeyim sonra da selluka tohumlarım gelsin o zaman kim tutar beni. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun bitkiseli. Eşine de sana da acil şifalar dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seni hiç unutur muyum Feriha Abla'cım? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Canınız Sağolsun.Biz bekleriz.Yeterki tohumlara bir şey olmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Geç olsun da güç olmasın... Bu arada sevgili memet tüm forumun tohum ve çelik tedarikçisi oldu iyice. Sağ olsun, var olsun... Tekrar teşekkürlerimizle... Sevgili Memet, mum çiçeği çelikleri sapasağlam bir biçimde baharı bekliyorlar boy atmak için; ayrıca selamları var hepsinin... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
arkadaşlar bu siteyi, yeni keşfettim ve hemen katıldım,hemen arsızlık yapıp,selluka tohumlarımdan istiyorum sizden izmirde yaşayıpta nasıl oldu görmedim bilmiyorum.oysaki çok dikkatli incelerim.tam ekim zamanı şimdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlardan haber var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Malinanın başka bir başlıktaki önerisi doğrultusunda tohum alacak arkadaşları gruplayalım..kargo masrafını halletmek için..İstanbulda bir arkadaş alsın tohumları diğerlerine dağıtımını üstlensin. Böylece sellukacılar görüşmesi yapılmış da olur.. İzmir kolay, diğer şehirleri de duruma göre bakalım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Ağaç Dostu
|
Bol Şanslar.Dağıtımda kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
ben ankaradayim. heyecanla tohum bekliyorum. yardimci olabilirsem ne mutlu bana. benden baska ankarada tohum bekleyen war mi bilemiyorum malesef. ![]() herkse kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Papatyam ben de sıraya giriyorum. Haberiniz olsun Selluka için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
agaclar.net
|
Bu konuyu açarken önce yazdığım ilk mesaja bakıyorum da, bugün geldiğimiz noktayla kıyaslayıp kendimizle gurur duyuyorum. Selluka ve mum çiçeği aramızda böyle bir ağ kurulmasına sebep oldu, ne mutlu bize. Verdiğimiz emeğe, çabamıza değiyor çok sevgili agaclar.net gönüllüleri, doğa sevdalıları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teklifin çok güzel ama benim bir sıkıntım var hatırlarsan dün söylemiştim , |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |