![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Acemifüsun'un hediyesi selluka yerini sevdi ve pencere demirine tırmandı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin hediyen sellukayı bahçeye diktim ve öğlede sonra güneş ala bir yer..Füsun Abla'nın hediyesi sellukayı da bahçemin çok güneş alan yerlerinde diğer sarılıcılar olduğundan 15 litrelik saksıya diktim ve çok güneş alan bir yere koydum..Sevgili Kalambaklı arkadaşımızın söylediğine göre 40-50 litrelik saksı bulmamız çok zor bahçede küçük zaten bu durumda bahçeye çok istememe rağmen dikemeyeceğim Diksem de az güneş görecek Yok mudur bunun orta yolu? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hediyen selluka adeta coştu 2 metreyi de geçti ve gövdesinden sürekli sürgünler çıkıyor pencere demirini iyice sardılar Gövde kalınlığı da kurşun kalem kalınlığına yaklaşıyor..Gerçi 14 litrelik saksıya dikili...Umarım çiçeklenir![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sellukayı kaybedebilirim o zaman. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=rahna_mosa;669977] Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz Sellukayı bahceye dikmişsin, ben cesaret edemedim. Keşke 2 saksıdan birini dikseydim. Şimdi ise kuruyan kiraz ağacına sardırdım, acıp dikmek zor olacak. Denesem mi acaba. ( şeytan gıdıklıyor yine beni )Sevgili Ahmeter den, gecen sene gelen fidelerimdi bunlar. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum Birşey olmaz ben de saksı değişimi yaparken kökleri epey zedelememe rağmen banamısın demedi sellukam ve sürgüne devam ediyor Şimdi sellukanızın tomuırcukları daha iri olacak. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Allaha emenet diyerek, saksıyı bahceye diktirttim. İki saksıyı da aldım( hata etmedim umarım) Dikim sırasında görmedim, inşallah kökü oynatmamışlardır. Şimdilik altta birkaç yaprak sararması var. 20 20 20 gübre de verdim, izleyip durumu göreceğiz bakalım. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Hangi ilacı uyguladın ablacığım?Bir de kırmızı örümcek olduğunu nasıl anlayacağız? |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
. Sellukama baktıkça "Neyse, sn kalambaklının da sellukası çiçeklenmemiş daha diyeceğim artık![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Selluka sevenlere
Selluka sevenlere |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
İlk parti açan çiçekler tohuma gelmeye başladı VE YENİ ÇİÇEKLER |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçe güzel gündüz güzel |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka sevgisi
Selluka sevgisi |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka sevenlere
Vurulduğumun resmidir Benim gibi vurulanlara selam olsun Düzenleyen ahmeter : 01-09-2010 saat 16:29 Neden: KELİME |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
Alıntı:
Nihayet benim sevgili sellukamda tomurcuk verdi. Şimdi mutluluğumun tamamına ermesini bekliyorum ki; ben de buraya resim ekleyeyim, seyirlerinize sunayım... |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maşallah!Gerçekten çok iyi bakmışsınız sellukaya ve o da size tüm güzelliklerini sunmuş Gerçekten çok şanslı olduğunuzu belirtmek istiyorum.Selluka bahçeye dikili olan değil mi? |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
İnanamadım sellukam bu gün geldi. iki sap da açmış çiçek, önce kargoda kırılmış sandım, ama sellukam sapasağlamdı. Sonra aklıma geldi ki, sevgili Tuta bunları bilerek koymuş olabilir, açmış çiçeği de göreyim, dokunup kokusunu alayım diye. Müthiş yoğun bir kokusu var. Saksı yan yatık geldiği için toprağı tamamen dökülmüştü. Bende biraz daha büyük bir saksıya aldım. Bir de arkadaşlar yine harika bir çiçek daha geldi.Artık benim su sümbülüm de var. ![]() Çok sağolun, sağlıkla kalın. Sevgiler Sayın TUTA. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Azgın bitkiler, her türlü sert budamaya yatkındır. Özellikle Selluka Budama konusunda hiçbir deneyimim yok! Ancak, fotoğraflarda da görüldüğü gibi son derece sert bir budama yaptım. Pek olumsuz etkileneceğini sanmıyorum. Özellikle sizin bitkiniz, büyük olasılıkla İzmir' de üstelik! Bence, benim gibi bir Alabros Traş yapın gitsin. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|