![]() |
Ne durumda melez Sardunya ? :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sarı yaprakta ısrarcı galiba 1 ay öncesine göre fena değil gibi, gözümüz sardunyalarda bol yaprak ve Çiçeğe Alışık olduğu için cılız geliyo.. Ama olsun, ne de olsa o bir melez sarduş, Nazlı olcak demek ki
|
Şu melez sardunyanızın durumunu bende merak ettim ne renk çıktı acaba
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu da fotoğrafları :) Az önce çektim
|
Alıntı:
benim tavsiyem direk olarak güneş ışığına çıkarmanız.kendi deneyimlerime göre yaprakların soluk durması kocaman yapraklanması çiçek açmaması gibi sorunlar yetersiz gün ışığı ve sıcaklığından kaynaklanıyor.benim dışarıdaki sardunyamın minicik minicik yaprakları var ve üzerinde 7 top çiçek tomurcuğu var.öyleki toprağa çok yakın mesafede bile tomurcuk vermiş.sardunya melezini bende düşünüyorum ama her türlü sardunya da olurmu bilmiyorum.aslında sardunyayı pek sevmem kokusunu felan ama bu arsızlığı hoşuma gidiyor :) |
a fan of barca merhaba.Sizi tebrik ederim. Basarmissiniz. Bende sizin su melez guzelin acmasini bekleyenlerdenim. Acmadimi gala?
|
Melez kiz cicek acmadimi acaba? Coook merak ediyorumda.
Отправлено с моего SM-J320H через Tapatalk |
farklı cins sardunyalar nesil veriyormu? yani sakız sardunya ve canan sardunya olabiliyormu?
|
Film en heyecanlı yerinde bitti ya çiçeği göremedik:(
|
Merhaba, uzun zamandan beri güncelleme yapilmamis. cok merak ettim acaba Sardunyanizin son durumu nedir?:eek:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025