![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
saygılarımla esenkalın |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet hanım Rahatlıkla doldururlar çünkü çok canlı görünüyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-12-2007
|
Orkun Bey bu sardunyalar orjinalinde turuncuymuş ama bir süre sonra çiçekleri kırmızıya dönmüş. Bana çok enteresan geldi. Bu arada galerideki mor sakızınıza hayran kaldım maşallah tek telimeyle mükemmel ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı dalda iki renk...
Merhaba arkadaşlar.. Daha önce beyaz sardunyamın dibinden çıkan yeni sürgünün kırmızı açtığını sizinle paylaşmıştım. Aynı saksıda iki renk olduğu zaman renklerinin karıştığı da yazılmıştı bu başlıkta. Ama aynı dalda 2 renk, hatta aynı çiçeğin yapraklarının farklı renkte açmasına çok şaşırdım. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Böyle bir durumla karşılaşan var mı? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Avrupa Çiçekçilik İzmir Çeşme Yolu Kalabak Mevkii 86 Urla Merkez, Urla, İzmir Tel: +90 232-7520104 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Benim sardunyalarım...
Bunlarda benim sardunyalarım 1.resimdekini 1 hafta önce bauhause dan almıştım.2.resimdekini annemden aşırdım beyaz olduğunu hatırlıyorum tomurcuklanmış bir kaç güne kadar anlarım.3.resimde kinide nerden buldum haturlamıyorum.Diktiğimden beri öylece duruyor.Son resimdekide sakız sardunya sanırım... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayır kullanmıyorum. Tek farklılık yaklaşık 3 aydır çatılardan akan kar sularıyla suluyorum. Arada da suyuna çiçek coşturan ekliyorum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Onları nasıl çoşturdunuz öyle? Bende sardunyam var diyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun : Toprak18, Begonvil14 .. yok,yok fotomontaj değil. ![]() Hepside canlı,canlı yaşıyorlar,balkonumda .Daha devamı var sadece sardunyaları koydum bu sayfaya ... Evet çiçek coşturan koyuyorum,sularken 15 günde bir,sularına.Başka birşey yapmıyorum. Biraz emek,biraz sevgi..Sonucu böyle. Sizinde balkonunuz ,bahçeniz rengahenk olur dilerim..... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonum
Balkonumu beğenen arkadaşlar,hepinizin güzel sözlerine teşekkür ederim. Balkonum güneş görüyor,Sardunya da güneşi çok seviyor.... Onbeş günde bir bitki besini veriyorum , ve onları çok sevdiğimi biliyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
Sakız sardunyalarım
Bu beyaz katmerli renk açan |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Rengini bilmediğim sakızım |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
En çok sakız sardunyaları seviyorum. Bu resimdeki kırmızı çiçekleri harika olan sakız sardunyam. Bir tane daha var resmini çekmemişim rengi bordo çiçeği muhteşem, sakız sardunya ama ithalmiş, bodur cins. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da kırmızı sardunyam, çelikten bu kış diktiğim yavru! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar. Banada Sardunya hastalığı bu sene bulaştı. Her renkten sardunyam olsun istiyorum. Bunlarda benim sardunyalarım. Görüntüleri cep telefonumdan kaydettiğim için biraz bulanık gözüküyor. Kusuruma bakmayın... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
sardunyalarim
![]() ![]() ancak bu kadar cekebildim makinenin pili bitmek uzereydi. yarin sarsunyalarin cicekli kisimlarini cekecegim. hepsi her zaman cok saglikli, hasalnmıs yumurta suyu cok iyi geliyor. asagida resimdeki sardunyalarin cogu yurtdisindan getirdigim sardunyalar ancak burada bir turlu buyumediler. sadece cicek aciyorlar. ![]() asagi resimdeki sardunyalari Tunustan getirdim. bunlarda sadece uzuyor. cicek cok az aciyorlar. bir arkadasim dogum kontrol hapini denememi soyledi ama cesaret edemiyorum. ![]() Düzenleyen yesim ozgun : 11-05-2009 saat 19:58 Neden: mukerrer foto |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
sardunya asisi
aslinda ben agaclar.net sitesini sardunya asilamasi ile ilgili bilgi almak icin nette arama yaparken buldum . bulduguma da memnunum fakat sardunya asialamsi ile ilgili bilgi bulamadim. asilama konusunu inceledim ve orada farkli bitkilere asilama tekniklerini gorerek kendi kafama gore asilama yaptim veee sonuc BASARILI )) asilamak ve beklemek o heyecan anlatilir gibi degil. Hatta bir tanesi tomurcuk bile verdi. kalem asisindan. resimlerin altina ne oldugunun aciklamasini yapacagim. ![]() cok net olmamakla beraber sagtaraftaki cikinti kaktusun yasli olan sardunya govdesindeki filizlenmis hali ![]() ![]() bu ise kalem asisi, kirmizi sardunya govdesine beyaz sardunya kalemi asilasim. ![]() 1 ay once sadece bir kalemdi, su anda tomurcuklanmis ne renk acicagini bilmiyorum ama su an tomurcugun patlayan kismindan kırmızı gibi gorunuyor. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
İlgiden ve bakimdan cicek acarak sevgisini gosteren cilgin kizlarim. ![]() ![]() londradan caldigim ![]() ama hic vicdan azabi cekmedim, bir turlu buyumeyen londrali kontes.. eflatun ceylan cicek acti nihayet.![]() gecen sene dayimin balkonundan celik aldigim ebru kizim. cosmus resmen hafta sonu yoktum istanbulda ama goruyorum ki bana supriz yapmak istemis ![]() ![]() bu bordolu hatun gecen sene tasinirken cok hirpalandi daha oncelerde de tomurcuklarini veriyor fakat acmadan kuruyorlardi.gecen sene cicek vermedi. sadece yapraga gitti. ama ben cuma gunu evden ayrilirken tomurcuklarini sevdimde ciktim evden. geldigimde boyle buldum ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|