![]() |
|
![]() |
#1262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
bunlarda benim minişler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
ilk sardunyalarım
ilk defa sardunya yetiştiriyorum çok pişmanım geç kalmış sayıyorum kendimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte geldi yeni sakızımızın resim ama bir tanecik ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
geçen yaz sonu çeliklediklerimden ilk açan erkenci ceylan kızım ![]() diğer çeliklediklerim tomurcuklarını hazırladılar açmayı bekliyorlar. kış boyunca bulamayıp da benim hiç katmerli sardunyam olmayacak mı diye kabus görürken baharın gelmesiyle birlikte fidanlıklara gelen bu güzelliklerin neredeyse üstlerine atlayacaktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Merhaba, Benimde artık bir sardunyam var,çok şükür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıllarda bu şeklide açan gül sakızın bu yıl daha dağınık açtı neden olabilir acaba. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Önce. http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=36461 Sonra. ![]() Bir de bazı taç yapraklarında beyaz çizgi oldu. Acaba renklerden mi etkilendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Jezebel ve günebakan. Gerçek rengini bu foto daha doğru yansıtıyor. Balkon için Adana'ya bekliyorum sevgili Jezebel, tembellikten başlık açmıyorum ![]() ![]() Ön Balkonumdan iki kare, dağınık bir balkon benimkisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
köyde yaklaşık 20 çeşit 40-50 tane sardunyamız var kasım nisan arası güneş almayan bir yerde duruyor o tarihler arası köyde birisi omadığı için gitmeden önce bol suluyoruz ve o tarihe kadar sulanmıyor da çok dayanıklı aynı zamanda çok güzel çiçekler şuanada kadar hiç ölen olmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Ağaç Dostu
|
Pazar güzelim
![]() Sevgili maki01 , bu çiçek sevgisiyle bizde istekler sonsuz . Bakın pazarda ne buldum , şenlikten taşıma kaygısıla vazgeçtiklerimden ![]() ![]() hem katlı , hem kıvırcık ![]() ![]() Çözemedim , ceylan mı yoksa sardunya mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
" hm bunun bonsaisi olsa ne güzel olur " diyor içimden bir ses . Orada tam 3 kök var , yani henüz ... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Bunları İzmirden evimizin bahçesindeki sardunyalardan getirdim ama burası çok rüzgarlı bir gecede kar yağmış üzerlerine 1 ay oldu dikeli ama hala büyümediler. Oysaki ben onlardan çelikler alıp bahçenin her yerini kaplasın istiyordum. Şimdi salonun camına koydum dışarda çok rüzgar oluyor yaprakları sararıyor onlar sarardıkça ben daha çok üzülüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-11-2009
|
sakız ile ceylan sardunyaların farkı nedir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Yaprakları ve çiçekleri farklı oluyor. Bir de sakız sardunya uzayıp sarkıyor. O yüzden yukarı asıp aşağı doğru sallandırmak daha iyi sonuç veriyor. Sitede her ikisinin de resimleri bolca var. Elimde ceylan olsaydı ikisini de ekleyip koyabilirdim ama yok maalesef ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sakız sardunya ![]() Ceylan veya Canan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Ağaç Dostu
|
![]() Yaklaşık 20-25 gün önce 2 tane sardunya çeliği dikmiştim ikiside köklenmiş galiba.Sulamasını 2 Günde bir fisfisla nemlendirerek yapıyorum.Okuduğum yazılardan suyu çok sevmediğini anladım.İnşallah sizinkiler gibi açtığı günleride görürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
|
|