Agaclar.NET http://www.agaclar.net/?id=showthread&t=17140 adresinden alınmıştır.
Armut Ağacı- İbrahim Yavuz
Armut Ağacı
Seni her kim diktiyse rahmetle anıyorum Evimizin önünde duran armut ağacı Dedemden daha büyük yaşın var sanıyorum Kalmadı mı halini soran armut ağacı Çocukken dallarından çıkar armut toplardım Küçük bir maymun gibi daldan dala zıplardım Gövdene nişan alıp bıçağımı saplardım Kalmadı mı halini soran armut ağacı Eskiden insanları ne çok mutlu ederdin Yıllarca karşılıksız bize meyveni verdin Her bahar o bembeyaz gelinliği giyerdin Kalmadı mı halini soran armut ağacı Dallarından ne güzel bir koku yayılırdı Ninem armutlarından yemeye bayılırdı Çevrende çocukların sesleri duyulurdu Kalmadı mı halini soran armut ağacı Bak sonbahar yaklaştı şimdi rüzgarlar başlar Anlat bakalım hele nasıl geçiyor kışlar Artık eskisi gibi uğramıyor mu kuşlar Kalmadı mı halini soran armut ağacı Neden boynunu bükmüş derinlere dalmışsın Belli ki benim gibi hayattan ders almışsın Yaşlanınca nasıl da yapayalnız kalmışsın Kalmadı mı halini soran armut ağacı İbrahim Yavuz |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |