![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Burada kaç kişi ben kurtlu kiraz yemedim diyebilir? Çoğumuz yemişizdir ve yemeğede devam edeceğiz ve belki bilmeyenler vardır meyvelerdeki kutlar siterildir. Çünki onlar, sadece ve sadece meyvelerde bizim yediğimiz yerleri yerler, yere düşen kurt ölür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yaşadığım şehirde her yıl kiraz festivali yapılır . Kirazlar olgunlaştıktan sonra yağmur yağarsa , kirazlar kurt yapar . Çevremdeki bir çok kişi kiraz yiyemez olur . Lisede biyoloji öğretmenim , kurtlu kiraz yeseniz ne olur ki, diye sorduktan sonra kendi açıklamıştı . Diğer besinleri yemekten farklı bir şey olmaz , vücudunuz kullanacağı maddeleri ayırır ve kullanır , demişti . O yıllardan beri kiraz kurtlu mu diye kontrol etmeden yerim . Ama bunu kimseye de söylemem, etrafımda kirazı tek tek kontrol eden insanları da bulundurmam . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Niye mi? Çünkü içine bakmıyorum, baksam da görmüyorum, demek ki kurt yok, ben de kurtsuz yiyorum. ![]() Çocuklar, bu kurtlu diye aynı tabaktan veya daldan aldıkları birçok kirazı atıyorlar ama olsun, onlar bilmez. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|