agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni20Beğeniler
  • 3 Gönderen ahmetmesut
  • 1 Gönderen TCM
  • 2 Gönderen malina
  • 1 Gönderen elifaydin
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen TCM
  • 1 Gönderen g.c.
  • 2 Gönderen Kiraz
  • 2 Gönderen Portakal Rengi
  • 2 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen ahmetmesut
  • 1 Gönderen yusufziya

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-06-2019, 09:26   #18
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Ham demir döküm tava veya dikdörtgen tepsi gibi ürünler soba, soba borusu, mangal satan dükkanlarda bulunur genellikle ( meşhur olupta bir liralık malı ona satanlar dışında). Ben zamanında bir tane oluklu tepsi aldıydım. Yağlayıp fırınlama işlemini de yaptım ama paslanmasından bıktım şimdi bahçede ağırlık vazifesi görmekte bir brandanın bir ucuna iple bağlı vaziyette.

Bir ara bakır kap topladım. İki büyük tencereyi tandırda kullanıyordum ama kalay parası ile baş edemediğim gibi yeni kalay sonrası kapak içindeki kalayın tencere içine damladığını tesbit ettim kullanmaktan vazgeçtim.

Netice olarak varmış olduğum nokta, iyi kalitede çelik ürünlerden başkasına bakmamak oldu.

TCM ve Portakal Rengi beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
demir eksikliği, döküm tava, et mühürleme, ham demir döküm


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025