agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 2 Gönderen Eser İlhan
  • 2 Gönderen ahmeter
  • 4 Gönderen Melih Bakırlıoğlu
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen pria
  • 2 Gönderen omar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-11-2013, 15:22   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-03-2007
Şehir: akhisar/manisa
Mesajlar: 496
Biz gırtlaktaki yanmayı iki türlü değerlendiririz. Kontinü makinelerde çıkan taze yağlarda, santrifüj etkisinden kaynaklanarak gırtlakta yanma etkisi olabilir. Bu durumda yağın bulunduğu kabın üzerini bir tülbent ile kapatıp 15 gün gibi havalandırırsanız, yakma/acılık dediğimiz olay kaybolur. Birde asidi yüksek olan yağlarda gırtlakta yanma yapar, bu kaybolmaz.
Acı yağ çok zor bulunan bir şeydir. Bu acılık ağız içinde damakta olmalıdır. Nadiren de olsa ağaçlarımız bize bu lütfu 2-3 senede bir bahşederler. Bu sene şanslıyız.

Melih Bakırlıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025