agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen sakagun
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen selis
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen ALAGÜN
  • 1 Gönderen beatum
  • 1 Gönderen capsaicin
  • 1 Gönderen muratyzb

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-02-2013, 23:25   #18
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 20-12-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Bu ızgaradan çadırda kaldığımızda(Kemer-Kındıl Çeşme Orman Kampı vardı bir zamanlar) çok faydalanmıştık. Öğrenci evinde üstüne kaşar dilimi koyup ekmek kızartırdık. Yarım cm lik dilimler halinde yağlanış patatesleri de kızartırdık. Şimdi diyoruz ki gençlik ne güzelmiş

pria, şehnaz ve YeniGine beğendi.
ALAGÜN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025