![]() |
Gazebo, Kameriye, Pergolalar...
1 Eklenti(ler)
Çocukluğumdan beri bahçe düzenini severim..Özellikle sarmaşık güllerin sarıldığı kameriyeler favorimdir.İnternette bulduğum resimleri koyacak bir konumuz olsun hem de yeni fikirler üretelim diye bir kaç örnekle başlıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Otel ve yazlıklar için..
|
1 Eklenti(ler)
Deniz kenarı..
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede..
|
1 Eklenti(ler)
Gece için..
|
1 Eklenti(ler)
Sanatsal..
|
2 Eklenti(ler)
Ahşap..
|
2 Eklenti(ler)
Ahşap 2
|
2 Eklenti(ler)
Ahşap 3
|
2 Eklenti(ler)
Ahşap 4
|
2 Eklenti(ler)
ahşap ve su
|
2 Eklenti(ler)
bahçe düzeni
|
2 Eklenti(ler)
oturma düzeni ve pergole
|
2 Eklenti(ler)
banklar
|
2 Eklenti(ler)
bahçe
|
2 Eklenti(ler)
peyzaj
|
2 Eklenti(ler)
kameriye
|
2 Eklenti(ler)
yürüme yolu
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sn Seleste, çok güzeldi :)
|
Sevgili caretta ve sevgili Seleste bu güzelliklerle gözlerimiz bayram etti. Çok sağolun. Her biri bir ayrı güzellikte. Ben de bahçeme inşallah bir gün beyaz pergolayı uygulatırım. Bu iki sene bunlara sıra gelmeyecek gibi görünüyor, bir arkadaşımızda görüp çok beğenmiştim.
|
4 Eklenti(ler)
Sayın Şükran Ünal,
Umarım en kısa zamanda bahçenize istediğiniz pergolayı uygulatır ve sevdiklerinizle mutlu zamanlar geçirirsiniz. Sayın Caretta, Siz de benim gibi duvarlara bayıldınız ve aynanın dahiyane bir fikir olduğunu düşündünüzse, aynı mimarın başka bir tasarımına bakalım mı ? Eklenti 41142 Eklenti 41143 Eklenti 41144 Eklenti 41145 |
Sn.Şükran Ünal, umarım en kısa sürede beyaz pergoleniz olur bizde resimlerini görürüz buradan :)
Sn.Seleste, baktım ve çok beğendim,teşekkürler :) |
İnşallah sevgili arkadaşlar hepimizsağlık içinde dileklerimize kavuşuruz.
|
Gerçekten çok güzeller.Benim böyle bir bahçe düzenim olsa evde değil yaz kış bahçede otururum;)Özellikle yürüyüş yollarına bayıldım.
|
Sn. Güler;
Bana çardak yapımı konusunda fikir verecek fotoğraflar ve projeleri unutmuyorsunuz değil mi? ;) |
BalıkçıSerdar, çeşmeniz çok güzel.
İstediğiniz eve bitişik pergola mı yoksa, bahçede çardak veya kemeriye mi? Buradaki kitaplarımda çok şey bulamadım, Manyas'dakilere bakacağım. |
1 Eklenti(ler)
Sn Güler Hanım ellerinize ve emeklerinize sağlık gene döktürmüşsünüz. Ben de ışıklandırmasını beğendiğim bir resim ekliyorum.
|
Alıntı:
Ama Sn. Sabah'ın verdiği linke bakayım önce;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025